Tässä on uusi Diili-voittaja!  ”Tunteet ovat pinnassa ja sisäinen mylläkkä on valtava”

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Nelosen kevään Diili-kausi huipentui maanantai-iltana finaaliin.

Jakso 14, finaali

Suomen vaativin työhaastattelu on saatu päätökseensä, ja Jaajo Linnonmaa julisti maanantai-iltana Diilin voittajaksi 35-vuotiaan helsinkiläisyrittäjä Aini Mäensivun.

Finaalijaksossa perinteikkään Kulttuuritehdas Korjaamon johtajan paikasta kilpailivat Ainin lisäksi Niklas Nukari sekä Jessi Landen, joista Jessi kuitenkin sai potkut jo ennen varsinaista finaalitehtävää. Ainin ja Niklaksen viimeisenä finaalitehtävänä oli toteuttaa heidän aiemmin suunnittelemansa tapahtumakonsepti Korjaamolla.

Ennen johtoryhmän eteen kävelemistä Aini veti yhteen Diili-kokemustaan kyyneliin murtuen.

– Tuntuu, että tunteet ovat aivan pinnassa ja sisäinen mylläkkä on valtava. Siellä myllertää koko tämä edeltävät 6 viikkoa: kokemukset, opit ja ihmiset. Tässä ei ole kyse vain siitä, että haluan voittaa kilpailun, vaan siitä, että mä ihan oikeasti haluan sen työn, Aini sanoo kyyneliin murtuen.

Kummankin finalistin suoritus keräsi Jaajon neuvonantajilta Amel Gailylta ja Toni Lähteeltä sekä risuja että ruusuja.

Ennen lopullista päätöstä johtoryhmä pohti Niklaksen kasvaneen kilpailun alun ”kukkopojasta” palautetta kuuntelevaksi ja yhteistyökykyiseksi, mutta sortuneen kuitenkin mahalaskuihin. Ainin puolestaan katsottiin olevan hyvä johtaja, joka kuitenkin toisinaan antaa muiden kävellä ylitseen.

Lopulta Jaajo julistaa voittajaksi Ainin.

Aini, Jakso 14, finaali

– Onneksi olkoon Aini, sut on palkattu. Meillä kolmella tässä johtoryhmässä ja kaikilla Korjaamolla on vahva fiilis siitä, että me pystyttän auttamaan sua siinä, että löydetään oikea sävel ja polku, mitä lähdetään tekemään eteenpäin. Näen miten olet kasvanut tämän matkan varrella, ja susta tulee ihan huippu johtaja, Jaajo sanoo Ainille.

– Aini, sä olet varsinainen monilahjakkuus. Asia kuin asia, sä olet hoitanut sen hienosti. Sä oot vastuunkantaja, luotettava ja erinomainen ihmisten kanssa, Amel Gaily hehkuttaa.

Voiton jälkeen Aini purkaa tuntemuksiaan kameroille.

– Oon tosi kiitollinen itselleni siitä, että uskalsin lähteä tähän mukaan ja uskalsin ottaa sen haasteen vastaan. Ihan mieletöntä, että mä pystyn istumaan tässä ja sanomaan, että mä oon Korjaamon uusi johtaja.

Jakson lopussa nähdään myös Aini Korjaamolla tapaamassa Jaajoa ja muita Korjaamon osakkaita.

– Mulla on pitkä lista asioita, joita haluttaisiin käydä sun kanssa läpi. Toivottavasti sä oot innoissasi, koska me haluttaisiin nyt alkaa tehdä hommia, Jaajo sanoo.

Tässä on uusi Diili-voittaja! ”Tunteet ovat pinnassa ja sisäinen mylläkkä on valtava”

Vastaa