Uusi Diili-kausi alkaa heti yhteenotolla, kun projektinjohtaja yritetään syrjäyttää: ”Koko pakka on niin s**tanan sekaisin”

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Matka Suomen bisnesmaailman huipulle alkaa jälleen maanantaina, kun Diilin uudella kaudella etsitään Korjaamolle uutta johtajaa.

Suurin ja kaunein bisnesreality Diili alkaa Nelosella ja Ruudussa maanantaina 15.1. klo 21.

Kilpailijat, promo

Yhteentörmäyksiä on luvassa jo ensimmäisessä jaksossa, kun joukkueet saavat tehtäväkseen esitellä Seinäjoen kaupunkia vaikuttajille ja potentiaalisille yrittäjille. Tarmo-joukkueen projektinjohtajaksi valitaan heti alussa luovan alan yrittäjä Aini, joka joutuu kuitenkin melko pian tiimikumppaniensa jyräämäksi.

”Mä oon koordinoinut tube-vaikuttajakiertuetta aikaisemmin, mä oon tehnyt vaikuttajien kanssa töitä, koen, että tällaisessa tehtävässä mun koordinointikyvyt voisi toimia”, Aini perustelee osaamistaan tehtävässä.

Erityisesti konsernijohtaja Niklaksella on paljon ideoita ja hän oottaa jo suunnitteluvaiheessa ison roolin tiimissä ja puskee omia ideoitaan eteenpäin. Tiimin työskentelyyn tulee kiusallinen hiljaisuus, kun Crisu ehdottaa kaikkien kuullen, että pitäisikö Aini syrjäyttää projektijohtajan paikalta.

”Saanks mä hei keskeyttää kaikki? Niklas ottaa aika hyvin haltuun tätä hommaa, miksi me ei siirretä hänelle suoraan sitä projektijohtajan palloa?”, Crisu täräyttää, ja luo neuvotteluhuoneeseen kiusallisen hiljaisuuden. Muut tiimiläiset kuitenkin torppaavat idean.
 
”Ei me lähdetä nyt projektijohtajaa vaihtamaan”, Joseph toteaa.

”Selkeästi Niklas oli ottanut sen roolin jo, ja meidän projektijohtaja jäi vähän taustalle. Ainin perustelut oli hyvät, mutta nyt mä en tiedä miten meidän projektinjohtaja vetää tätä tiimiä, koska musta tuntuu, että Niklas vetää porukkaa tällä hetkellä”, Crisu perustelee kantaansa vielä kameroille.

Sama kolmikko ottaa yhteen myös myöhemmin vielä Seinäjoella, jossa tiimin aikataulusuunnitelma meinaa kaatua.

”Pointti on se, että jos me ollaan suunniteltu jotain, niin miksi v*tussa me muutetaan sitä lennosta?”, Niklas tivaa Ainilta.

”Niklaksella on todella vahva visio siitä, että mitä ja miten täällä pitää asioiden tapahtua. Sellaista joustovaraa mä en hirveästi häneltä huomaa, että jos joku menee siitä sen vision vierestä, niin se on hänelle vaikea paikka”, Aini tilittää kameroille.

”Koko pakka on niin saatanan sekaisin, että pystyykö enää enempää sotkea? Ei me varmaan kahta päivää tässä turhaan työtä olla tehty?”, Niklas puhisee vielä kilpakumppaneilleen.

VIDEO: Uusi Diili-kausi alkaa heti yhteenotolla, kun projektinjohtaja yritetään syrjäyttää: ”Koko pakka on niin s**tanan sekaisin”

Kilpailijat, promo

Uudella Diili-kaudella mukana on jälleen joukko piinkovia bisneksentekijöitä ja kunnianhimoisia osaajia valmiina kilpailemaan paikasta Helsingin Töölössä sijaitsevan perinteikkään kulttuuritehdas Korjaamon johtajana.
Jaajo Linnonmaan luotsaama Diili saa tällä kaudella myös uuden neuvonantajan, kun start-up-maailman asiantuntija Amel Gaily aloittaa uutena neuvontajana ohjelmassa. Amel toimii Diilin johtoryhmässä Jaajo Linnonmaan neuvoantajana yhdessä Toni Lähteen kanssa. Uudet Diili-kilpailijat ovat: tuottaja Christopher ”Crisu” Hokkanen, key account manager Jessi Landen, yrittäjä Vili Viljakainen, myymäläpäällikkö Heli Heinonen, concept manager Essi Paltamaa, kehitysjohtaja Salme Kokko, yrittäjä ja keittiömestari Miki Puikkonen, asiakas- ja yrityskulttuurijohtaja Jussi Haavisto, luovan alan yrittäjä Aini Mäensivu, liiketoimintajohtaja Joseph Youssef, marketing manager Sandra Rinta-Panttila, asuntosijoittaja Laura Biskop, media-alan yrittäjä Elias ”Mäksä” Mäkinen, customer lead Marjut Herranen, yrittäjä Andre Loran sekä konsernijohtaja Niklas Nukari.

Diilin tapahtumia puidaan viikoittain myös Suplan Diili-podcastissa, jota juontavat ohjelman superfanit ja asiantuntijat, viestintäjohtaja Lotta Backlund ja asiakkuusjohtaja Verneri Ruohoranta. Diili-podcast ilmestyy Suplassa aina maanantai-iltaisin jakson tv-esityksen perään klo 22:35.

Yksi kommentti artikkeliin ”Uusi Diili-kausi alkaa heti yhteenotolla, kun projektinjohtaja yritetään syrjäyttää: ”Koko pakka on niin s**tanan sekaisin””

Vastaa