Haluatko miljonääriksi? -kauden avausjaksossa heti jäätävä käänne!

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Haluatko miljonääriksi? palaa ruutuihin uusin jaksoin. Miljoonajahtia jännitetään nyt keskiviikkoiltaisin klo 21.

Kahdeksannen kauden ensimmäisenä pelaajana kuumalle penkille hyppää 27-vuotias ylivieskalainen Niko Aho. Insinöörin retkuksi itseään kuvaileva Niko pelaa reipasta tahtia, kunnes vauhti hiipuu 10 000 euron kysymyksessä.

Kymppitonnin kysymyksessä Haluatko miljonääriksi? -juontaja Antti HolmC Moren huhtikuun kärkitärpita kysyy, kuka ajoi Mika Häkkisen tallikaverina McLarenilla vuosina 1996–2001? Vaihtoehdot ovat David Coulthard, Michael Schumacher, Eddie Irvine ja Kimi Räikkönen.

Niko pohtii hetken yksin, mutta päättää kilauttaa apua isältään Eero Aholta. Kaksikko saa 30 sekuntia, jonka aikana Nikon on ehdittävä esittää kysymys ja kuulla veikkaus oikeasta vastauksesta.

Kello käynnistyy, ja Niko esittää rauhallisesti kysymyksen isälleen.

Mietin Coulthardin ja Irvinen välillä, Eero tuumaa puhelimessa.

Niin minäkin mietin, Niko vastaa, kun aikaa on jäljellä enää seitsemän sekuntia.

Hetken on hiljaista. Neljän sekunnin kohdalla Niko kysyy ”kumpi enemmin”.

No, sanosin, että…

Eero ehtii aloittaa vastauksensa, mutta puhelu katkeaa ratkaisevalla hetkellä. Studioyleisöstä kuuluu epäuskoisia huudahduksia ja Antti peittää silmänsä käsillään.

”Sanoisin, että…” ja siihen, Antti kauhistelee

Voi isä, isä, isä. Vähän liian kauan piti miettiä, Niko huokaa.

Mitäs me Niko teemme? Antti kysyy.

Minulla on sellainen muistikuva, että Coulthard olisi McLarenin kuskina ollut… Voi että, Niko pähkäilee vaikeassa tilanteessa.

Jos Niko vastaa kysymykseen oikein, hän tienaa 10 000 euroa ja pääsee jatkamaan peliä. Jos vastaus on väärä, voittopotti putoaa 1 000 euroon.

Haluatko miljonääriksi? Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin klo 21.

VIDEO: Haluatko miljonääriksi? starttijaksossa heti jäätävä käänne! Studioyleisö kohahtaa – Antti Holma peittää kauhistuneena silmänsä

Vastaa