Katsojat raivostuivat Love Island Suomen osallistujan poistamisesta

Kirjoittajan kuva

By Tintti

Love Island Suomen Ali on poistunut ohjelmasta to 15.6

Love Island Suomen torstaina näytetyssä jaksossa tapahtui suuria muutoksia. Tuotantoyhtiölle on tullut tietoon, että Ali on ollut mukana vuonna 2016 välikohtauksessa, josta hän on saanut rikostuomion. Tämä ei ole käynyt ennen kuvausten alkua ilmi hänen ja tuotannon välisissä keskusteluissa eikä normaalin käytännön mukaisesti tehdyssä taustaselvityksessä esimerkiksi tuotannon käräjäoikeudelta saamista tiedoista.

Torstain jaksossa Alia pyydettiin keskustelemaan tuotantoyhtiön kanssa ilmi tulleesta asiasta. Asukkaat kummastelivat, miksi kaikki pyydetään terassille ja nopeasti kaikille asia selvisi. Ali saapuu paikalle ja ilmoittaa lyhyesti vakvalla ilmeellä: ”omien henkilökohtaisten syiden takia joudun lähtemään”. Uutinen saa asukkaat herkistymään ja Alin kumppanina ollut Isabella herkistyy itkuun.

”Uuden tiedon valossa olemme käyneet asiaa perusteellisesti läpi yhdessä Alin kanssa. Kokonaisvaltaisen harkinnan perusteella päädyimme siihen, että Ali poistuu villasta”, sanoo ohjelman vastaava tuottaja Heidi Manu ITV Finlandilta. Alin poistuminen talosta saa asukkaat surulliseksi ja kyyneleiltä ei vältytty. Sinkkunaiset lohduttivat toisiaan ja järkyttynyttä Isabellaa. Talon sinkkumiehistä myös Niko hakeutuu ulos yksin suremaan Alin poistumista.

Somessa alkoi katsojien tunnemyräkkä heti Alin putoamisen jälkeen. Katsojat olivat järkyttyneitä, koska enemmistö koki että talon romanttisin pari rikottiin ja muilla.

” Aika tyhmä päätös lähettää Ali kotiin tuommoisen takia. Jos työskentelee vanginvartijana tänä päivänä ja siellä siellä tuommoinen menneisyys ei haittaa, niin miten se voi viihdemaailmassa haitata noin paljon että oikeesti lähetetään kotiin?” kirjoittaa LoveIslandSuomen IG:n seuraaja. Tuotantoyhtiöstä vastaus katsojan kommenttiin varsin yhtenevä aikaisempaan tiedotukseen: ”Tilanteessa olisi toki monia vaihtoehtoja, mutta päädyimme yhdessä kokonaisvaltaisen harkinnan jälkeen siihen, että osallistuja poistuu villasta”.

Alin poistuminen talosta järkytti useita katsojia ja pohdintaa käytiin myös siitä, saako Ali koskaan anteeksi tuomiotaan, koska sen seuraukset nousivat jälleen esille. Katsojat miettivät, miten vuosien takainen tapahtuma voi saada näin isot mittakaavat. Tuotantoyhtiön toimintaa kritisoitiin ja asukkaan poisto koettiin suureksi virheeksi. Useampi katsoja pohti, ettei sarjan katsomisessa ole enää mielekkyyttä tämän tapahtuman myötä.

#LoveIslandSuomi

Yksi kommentti artikkeliin ”Katsojat raivostuivat Love Island Suomen osallistujan poistamisesta”

  1. Eihän tässä ole mitään järkeä. Kai vanginvartian urassakin otetaan huomioon rikos nimmarit. Ja sitten kun pääsee viihde maahilaan heitetään pihalle. PS kaikkein pask** on se että sitä uuutisoidaan vielä väärällä sanalla siis iha oikeasti.

    Vastaa

Vastaa