Love Island Suomen finaaliviikko alkoi

Kirjoittajan kuva

By Tintti

Rakkauden huvilalla alkoi viimeinen finaaliviikko

Maanantaina 17.7 alkoi Love Island Suomen finaaliviikko. Puolitoista kuukautta on takana rakkauden huvilan taivalta kauden alkaessa jo kesäkuun alussa ensimmäisellä viikolla. Love Island Suomen sinkkujen taivalta on pystytty seuraamaan poikkeuksellisesti kuutena päivänä viikossa maanantaista lauantaihin lähes tunnin mittaisissa koostejaksoissa.

Finaaliviikolla jäljellä on kahdeksan sinkkua. Näistä muodostunut Love Island saarella pariskunnat, jotka ovat Josefiina ja Niko, Sonja ja Samu, Isabella ja Ilari sekä Elviira ja Paulus. Finaaliviikkoa edeltävällä viikolla lähtijöiden ovi kävi tiuhaan ja juuri ennen päätös viikkoa rakkauden saarelta poistuivat Jussa ja Mikaela sekä Eemil ja Neea.

Finaaliviikko starttasi rauhallisesti ja sinkkupariskunnat heräsivät viimeiselle viikolle iloisina hymyillen. Sonja sai teksti viestin, jossa päivän ohjelma pariskunnolle nopeasti selvisi:

”Saarelaiset, onneksi olkoon, olette kaikki selvinneet finaaliviikolle. Matkanne loppu häämöttää edessäpäin, joten on aika katsoa taaksepäin. Tänään pelaatte pareittain nostalgian täyteistä peliä, josta parhaiten suoriutunut pari voittaa makean palkinnon”

Kisa alkoi tunnistamalla sinkkujen lapsuuden kuvat. Parit kävivät yksitellen taululla, missä oli jokaisesta osallistujasta nykykuva sekä lapsuuden kuva. Isabella ja Ilari löysivät nopeasti toistensa lapsuuden kuvat ja pohtivat yhdessä tarkasti muiden kuvien selkeitä piirteitä. Sonja ja Samu tekivät yhdessä hyvää tiimityötä ja kokivat tyttöjen kuvien olevan helpommin tunnistettavissa, kuin poikien. Elviira ja Paulus kokivat alkuun tehtävän vaikeana, mutta alkoivat yhteisin sävelten mukaan löytämään tuttuja piirteitä lapsuuden kuvista. Elviira ja Paulus myös kokivat, että sinkkunaisten kuvat olivat helpommin tunnistettavissa. Viimeisenä tehtävän pääsivät suorittamaan Josefiina ja Niko. Heidän mielestään tehtävä tuntui alkuun myös vaikealta ja nauroivat yhdessä kuinka huonosti he tunnistavat toisia osallistujia.

Niko sai kilpailun päätteeksi tekstiviestin, jossa ilmoitettiin parien saamat pisteet kilpailun suhteen. Neljänneksi tulivat Josefiina ja Niko 11/23 pisteellä, kolmanneksi Elviira ja Paulus 12/23 pisteellä, toiseksi Sonja ja Samu 16/23 ja kilpailun voittivat 20/23 pisteellä Isabella ja Ilari ylivoimaisesti. Voittaja pari saivat makean korin herkkuja palkinnoksi.

0 kommenttia artikkeliin ”Love Island Suomen finaaliviikko alkoi”

Vastaa