Love Island Suomessa parisuhde tutkiskelua

Kirjoittajan kuva

By Tintti

Parit miettivät tunteitaan illan jaksossa

Torstaina 6.7 esitetyssä jaksossa tutkiskeltiin useiden pariskuntien parisuhde tilanteista. Paulus ja Elviira lähentyvät entisestään ja käyvät vakavaa keskustelua siitä, että haluaisivat siirtyä jo villalta normaaliin arkeen jatkamaan parisuhteen alun rakentamista. pariskunnan toimivaa kemiaa ihailevat myös muut saarelaiset ja toivovat itselleen samanlaista suhdetta. Jussa kuvailee Pauluksen ja Elviiran parisuhteen tilannetta: ”heidän juttuaan on vaikeaa laittaa sanoiksi, mutta heidän luontainen ja draamavapaa toiminta on sitä, mitä me muutkin pojat etsimme”.

Sonja ja Samu myös kävivät syvällisempää keskustelua. Sonja tiedustellut Samulta fiiliksistä ja pari kokee ihastumista olevan ilmassa. Sonja ja Samu etenevät rauhallisesti eteenpäin päivä kerallaan katsellen. Pari vitsailee R-pommin sanomisesta, mutta tämä vielä heille liian aikaista.

Epävarmuudessa pyöriskelevä Neea kaipailee Eemililtä uutta mahdollisuutta ja yrittää saada varmuutta mieheltä omaan suuntaansa. Eemil toteaakin ettei ”heidän juttuaan ole kuopattu, mutta muutama lapiollinen multaa heitetty päälle”. Myöhemmin Neeaa jäi keskustelu mietityttämään ja asiaa puitiin naisten kesken. Myös Eemil pohti asiaa itsekseen ja tällä hetkellä mietiskelee tunteidensa tilannetta Neea kohtaan.

Seuraava aamuna katsojat pääsivät vaikuttamaan ja tekstiviesti toi uutisia saarelaisille ja Niko luki viestin: ”Saarelaiset. Love Island Suomi äpissä on jälleen ollut äänestys, jossa katsojat ovat saaneet äänestää yhden parin unohtumattomille treffeille. Treffit ovat glamouria täynnä, joten pukeutukaa sen mukaan. Äänestyksen voittanut pari on Isabella ja Miro”

Isabella riemuitsi valinnasta ja Miro jopa kolmansia treffiensa Isabellans kanssa saapumisensa jälkeen. Pari poistui villasta valkoisella limusiinilla treffeille. Kuohuvaa kilistellen pari jatkoi tutustumistaan ja samaistuivat toistensa luonteiden piirteisiin korostaen molempien rempseyttä. Miro toteaa Isabellalle, että ”tämä viisi päivää tuntuu todella paljon pidemmältä ajalta kuin luulisi”. Pariskunnan treffit jatkuivat yksityis elokuvateatteri näytöksellä, josta molemmat nauttivat. Isabella kertoili fiiliksiään Mirolle elokuvan jälkeen kattoterassilla drinkkien ääressä. Isabella koki, että treffit tuntuivat todellisilta ulkoelämän tapaamiseen verrattuna. Treffien myötä Isabella alkoi heräämään tunteita Miroa kohtaan. Miro vuorostaa hehkutti villan pojille Isabellan hyviä puolia ja pohti kuinka heidän tutustuminen etenee hyvään suuntaan.

#LoveIslandSuomi

Vastaa