Love Island Suomessa sviitin ovet aukenivat

Kirjoittajan kuva

By Tintti

Katsojat pääsivät vaikuttamaan, kuka pari pääsee nauttimaan sviitin rauhasta

Love Island Suomessa torstaina esitetyssä jaksossa sinkkuparit viettivät yhdessä mukavaa päivää ”marry, kiss, pie”-pelissä. Kaikki sinkut saivat miettiä, ketä haluavat kosia, suudella tai heittää piirakalla naamaan. Tapahtumapäivän päätteeksi Josefiina sai yllätys viestin: ” Saarelaiset. Love Island Suomi apissa on tällä hetkellä käynnissä äänestys, jonka voittajapari saa mahdollisuuden sviittiin. Tuloksen kuulette myöhemmin illalla”.

Päivän ja illan tunnelma muuttui talossa odottavaiseksi. Saarelaiset alkoivat miettimään potentiaalisia pareja, jotka voisivat äänestyksen voittaa. Sonja ja Samu toivoivat kovasti, että he pääsisivät sviittiin ensimmäistä kertaa. Edellisillä kerroilla sviitin rauhasta päässyt nauttimaan Paulus ja Elviira sekä Niko ja Josefiina.

Illan lähestyessä saarelaisia vielä hemmoteltiin pyjamabileiden ja hyvien herkkujen tarjoiluilla. Tyynysota ja rauhallinen yhteinen ilta toistensa kanssa toi mukanaan hyvää yhteishenkeä, johon kaikki saarelaiset osallistuivat innoissaan. Viimein Ilarin puhelimeen saapui odotettu tekstiviesti äänestystuloksesta: ”Saarelaiset. Kansa on puhunut. Äänestyksen voittanut pari voi myös halutessaan lahjoittaa sviittiyön jollekin toiselle parille. Äänestyksen voittivat Sonja ja Samu”. Valittu pariskunta iloitsi kovasti äänestystuloksesta ja riemuitsi, että pääsevät nauttimaan toistensa seurasta sviittiin.

Katsojat jätettiin jännitykseen ja Sonja sekä Samu siirtyivät sviittiin vasta perjantain jaksossa. Pariskunta valmistui sviittiin lähtöön ja saarelaiset arvailivat kovasti, tuleeko yön aikana tapahtumaan jotain suurempaa. Sviitti ilta alkoi pariskunnalla rauhallisesti keskustellen ja muistellen heidän yhteistä taivalta saarella. Samu muistellut lempeästi, kuinka heillä Sonjan kanssa alusta asti ilmeni samoja kiinnostuksen kohteita. Ilta eteni pariskunnalla lempeissä tunnelmissa ja aamuna molemmat heräsivät leveästi hymyillen.

Sviittipariskuntaa Sonjaa ja Samua odotettiin kovasti seuraavana aamuna takaisin villalle. Love Island Suomessa tuttu sohvakomitea kokoontui niin miesten kuin naistenkin puolella käsittelemään sviitin tapahtumia. Sonja ja Samu kiemurtelivat tahoillaan, kun muut sinkut haastelivat yön tapahtumista. Yhtenevällä tarinalla, he kertoivat tahoillaan, että yö sisälsi hyvää keskustelua, läheisyyttä, kosketusta ja suutelua.

#LoveIslandSuomi

Vastaa