Love Island UK-kilpailijoiden kasvot ärsyttävät – maan lainsäädäntöön toivotaan muutosta

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Love Island UK on Ison-Britannian suosituin rakkausrealitysarja, jonka tuorein kausi on saanut aikaiseksi suuren kohun. Se liittyy kilpailijoiden kasvoihin, joihin on lisätty monien sarjan katsojien mielestä liikaa täyteaineita. Vaikka suuri osa kilpailijoista on hyvin nuoria, reilusti alle 30-vuotiaita, näkyvät heidän kasvoissaan selvästi täyteaineita. Monien mielestä näiden sarjan naisten kasvoille on tehty aivan liikaa kosmeettisia toimenpiteitä ja aivan liian aikaisin.

Katsojat ovat sitä mieltä, että täyteaineet pitäisi kieltää

Nyt moni sarjan katsojista on sitä mieltä, että täyteaineiden lisääminen kasvoihin pitäisi kieltää Isossa-Britanniassa.  Monien mielestä kiellon pitäisi koskea varsinkin nuoria ihmisiä, jotka eivät todellakaan sellaisia vielä tarvitse. Näitä mielipiteitä on kerrottu mm. X-palvelussa.

Tässä alla olevassa upotuksessa on kuvia sarjaan osallistuneista naisista, joiden kasvoille on selkeästi laitettu lisätäytettä. Kuvien saatetekstissä sanotaan, että nyt olisi viimein aika kieltää täyteaineet ja kaikki kuvissa näkyvät naiset ovat alle 30-vuotiaita.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Julkaisun yhteyteen on tullut kauhistuneita ja jopa ärtyneisyyttä sisältäviä kommentteja

Monet ovat halunneet kommentoida tätä julkaisua, jossa käsitellään Love Island UK osallistujien kasvojen täyteaineita. Eräs kommentoija kertoo saaneensa melkein sydänkohtauksen, kun sai tietää, että kuvassa oleva nainen on vain 24-vuotias.  

Joku miettii, kuinka nämä naiset taitavat välittää vain rahasta, eivätkä kykene rakastamaan ketään muuta kuin itseään. Hänellä on sellainen vaikutelma, että he eivät etsi suhdetta. Jonkun mielestä nämä naiset näyttävät noin 37–44-vuotiailta eivätkä parikymppisiltä.

Lue myös: Love Island Suomi, voittajapari jo paljastunut ennen finaalia? ”Pitää paikkansa” – tuottaja

Kommentointi on aika ikävääkin ja naisten ulkonäköä kommentoidaan aika suoraan. Myös se on huomattu, että ohjelman naisilla on tekoripset ja paljon muutakin sellaista, joka on heidän kehoonsa lisätty.

Ohjelmasta löytyy myös suomiversio, joka on nimeltään Love Island Suomi. Love Island UK-sarjan uusinta kautta voi seurata Suomessa esimerkiksi MTV:n suoratoistopalvelussa Katsomossa.

Vastaa