Pariseremonia takana ja uudet parit esittäytyvät

Kirjoittajan kuva

By Tintti

Love Island Suomen parinvalinta takana yllätyskääntein

Perjantaina 30.6 esitetyssä jaksossa ilta huipentui pariseremoniaa, jonka myötä päivän aikana useammalla osallistujalla oli epävarmuutta tulevan illan kulusta. Spekulaatiota käytiin, kuka lähtee tänään mahdollisesti kotia ja miten parit jakautuvat.

Juontaja Veronica Veho saapui vihdoin illalla villalle parinvalintaan ja tiedustelit saarelaisten kuulumisia. ”Joonas, miten sinun suhdekuviot ovat lähiaikoina menneet” Veronika tiedustelee ensimmäisenä. Joonas kuvailee rempseästi tilannettaan, että saarella useita kiinnostavia naisia ja kokee tilanteensa hyväksi. Kuulumisten vaihdon jälkeen Veronica jatkaa ja ilmoittaa ennennäkemättömästä käänteestä koskien parin valintaa. Uusi käänne on, että parinvalinnan suhteen sinkkunaisten vanhemmilta ja ystäviltä on pyydetty listaus kolmesta sinkkumiehestä villasta, jotka heidän mielestään sopisi parhaiten valitulle. Mikäli samainen sinkkumies on useamman sinkkunaisten top3 listan kärjessä, astuu tällöin kuvioon sinkkumiesten vanhempien ja ystävien, jotka ovat tehneet samanlaisen top3 listauksen sopivista sinkkunaisista.

Mikaelan perhe ja ystävät olivat valinneet hänen parikseen Jussan. Mikaela vaikutti yllättyneeltä ja ei voinut tätä peittää katsojiltakaan. Josefiinan uudeksi pariksi tuli tuttu Niko ja molemmat olivat varsin tyytyväisen oloisia valinnasta. Elviiran pariksi tuli Paulus, jonka myötä Elviira henkäisi helpotuksesta. Isabella uudeksi pariksi valittiin Joonas ja pari halasi lämpimästi toisiaan valinnasta iloiten. Neea valinnassa jouduttiin ottamaan huomioon useamman vanhempien mielipiteen. Heidän päätöksellä Neea pariksi tuli Samu. Useat osallistujat olivat tästä valinnasta varsin yllättyneen oloisia. Sonja pariksi tämän myötä jäi Eemil.

Kuusi upeaa paria rakkauden saarella tämän myötä ovat tässä:

#LoveIslandSuomi

Vastaa