Uudet sinkut astelivat taloon Love Islandissa

Kirjoittajan kuva

By Tintti

Love Island Suomen ensimmmäinen viikko on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja ensimmäisellä viikolla taloon asteli neljä uutta sinkkua.

Keskiviikkona 7.6 uutana sinkkuna taloon saapui Tamperelainen Sofia. Lakitoimmistossa assistenttina työskentelevä Sofia hehkuu positiivista energiaa ja sydämmellisyyttä. Hän lisäksi opiskelee oikeudellista liiketaloutta. Sofia kertoo pelkäävänsä korkeita paikkoja, mutta on rohkaustunut itseään haastaen hyppäämään benjihypyn. Sähläämine kuvastaa Sofian luennetta ja hän kertookin olevansa mahdollisesti maailman pahin sählääjä. Suhteita hänellä onn takana kaksi ja nyt etsinnässä aurinkoinen, pitkä ja karismalla varustettu mies.

Sofian sydämen vie taloon saapuessaan komea Ali, jonka hän valitsikin seuraavassa parivalinnassa itselleen. Tämä aiheutti talossa pohdintaa, koska alkutaipaleen Ali oli viettänyt hyvin tiivisti Isabellan kanssa. Love Island Suomi huolehti siitä, ettei saarelaisilla tule liian tylsää talossa ja heti seuraavana päivänä Sofian saapumisen jälkeen talonasukasluuku täydentyi kahdella uudella sinkkunaisella.

Uusi asukas Maria asuu Helsingissä ja häntä kuvataan todelliseksi tehopakkaukseksi. Marian kiinnostuksen kohteita ovat sosiaalinenmedia sekä muoti. Mieskriteereitä uudella sinkkunaiselta löytyy ja hän etsii pitkähiuksista, kauniilla hymyllä ja hyvillä keskustelutaidoilla olevaa miestä. Hengellisyys ja tunteellisuus lisäksi plussaa. Historiassa Mariaa on jo kosittu kolmesti, joten halukkaita ottajia on ollut useita. Vaikkakin kosinnat tulleet tuntemattomilta ihmisiltä ei jää epäselväksi, etteikö Maria saa miehissä kiinnnostuksen tunetta aikaan. Tulevaisuutta varten Marialla on jo mietittynä tulevien lapsien nimet, näitä ei tarvitse sulhasen enää miettiä.

Lontoossa asuva Mikaela saapui taloon Marian kanssa samaan aikaan. Mikaela työskentelee pankin projektipäällikkönä ja hänelle lämässä tärkeää ovat terveeliset elämäntavat ja itsensä hemmottelu. Aktiivinen Mikaela harrastaa pilatesta, manikyyriä ja golfia. Hän haaveilee itsevarmasta miehestä, joka saa hänet nauramaan. Tuleva kumppani saa nauravan ja vitsailevan kaunottaren, jonka naljailuja ei saa ottaa liian vakavasti. Mikaela kaipaa rinnalleen todella hyvän miehen, koska yksin oleminen ei ole hänen ongelmansa.

Marian ja Mikaelan taloon saapuessaan talon sikkumiehet kiinnittivät heihin kovasti huomiota. Päivän tutustumisen jälkeen uudet sinkkukaunottaret pääsevät miesten kanssa tuplatreffeille. Maria valitsi treffikumppannikseen Joonaksen ja Mikaela Eemilin. Ravintolan terassilla kylmien juomien ääressä Joonas ja Maria löysivät yhteisen sävelen ja heillä oli hyvin samansuutaiset tulavaisuuden suunnitelmat.

#LoveIslandSuomi

0 kommenttia artikkeliin ”Uudet sinkut astelivat taloon Love Islandissa”

Vastaa