Anna Puun kappale ennusti pandemian ja Annan lapsen sukupuolen: ”Kappaleesta tuli pelottavalla tavalla ennustuksenomainen”

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Vaikka kaikki artistien omat päivät on nähty, jatkuu Vain elämää -kausi upeilla erikoisjaksoilla. Erikoisjaksoissa artistit kokoontuvat Krapin pajalle rakennettuun Vain elämää -studioon.

Perjantaina nähtävässä Yllätysten päivässä artistit yllättävät toisensa valitsemalla kappaleekseen sellaisen, jota ei ole kauden aikana vielä kuultu. Virve Rosti ottaa käsittelyynsä Anna Puun ja Olavi Uusivirran duettokappaleen 2020.

Anna kertoo kappaleen olevan hänelle merkityksellinen, sillä siitä tuli hämmästyttävän ennustuksellinen.

Kappaleesta tuli pelottavalla tavalla sellainen ennustuksenomainen, koska ei mennyt pitkäkään aika kappaleen julkaisun jälkeen, kun alkoi kuulua uutisia Kiinasta. Kohta kaikki meni kiinni, Anna sanoo ja viittaa vuoden 2020 alkupuolella alkaneeseen koronapandemiaan.

VIDEO: Anna Puun ja Olavi Uusivirran hittikappaleen sanat kävivät toteen – ”Ollaan me kyllä aikamoisia oraakkeleja”

Pandemiaan viitanneen ennustuksen lisäksi kappaleessa on Annalle erittäin henkilökohtainen ennustus.

Kappaleen alkuperäinen demonimi oli Kapselipoika. Silloin se ei tarkoittanut mitään. Sitten tuli korona, odotin vauvaa ja ensimmäisessä ultrassa sanottiin, että näyttäisi tytön olevan tulossa. En tiedä miksi, mutta uskon nähneeni unia poikalapsesta. Myöhemmin saimmekin verikokeiden kautta tietää, että on XY-kromosomi ja että pieni poika on tulossa. Soitin samana päivänä Olaville, ja sanoin, että olemme aikamoisia oraakkeleja. Ensin ennustimme koronan kaltaisen pienen maailmanlopun, ja siihen päälle Kapselipoika onkin se tyyppi, jota odotan.

Virve päättää testata kappaleen ennustuksenomaisuutta.

Katsokaa kelloja, se on varmaan 20.20, Virve heittää.

22. Melkein 20.20, Ellinoora huudahtaa.

Vain elämää Nelosella ja Ruudussa perjantaisin klo 20.

VIDEO: Huh, miten ihana discofiilis – viikon ennakkobiisi on Virve Rostin tulkinta Anna Puun ja Olavi Uusivirran jättihitistä 2020!

14. Vain elämää -kauden erikoisjaksot:

10.11. Yllätysten päivä
17.11. Rakkaiden päivä
24.11. Pelastakaa Lapset
1.12. Kaikki biisit 1
8.12. Kaikki biisit 2
15.12. Joulu

Vastaa