Ensimmäiset vihjeet julki! Nämä hahmot kilpailevat Masked Singer Suomessa 9.9. klo 20 alkaen

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Uusi ja uljas Masked Singer Suomi -kausi valtaa tv-vastaanottimet taas lauantai-iltaisin! Uudistuneeseen etsivänelikkoon tulevat mukaan Jenni Poikelus ja Benjamin Peltonen. Arvuutteluleikki alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaina 9.9. klo 20. Hahmogalleriassa tällä kaudella etsivien ja katsojien päät pyörälle laittavat muun muassa Kiuas, Taapero ja Kylpyankka.

masked-singer-suomi-5-ryhmakuva_2.jpg

Masked Singer Suomen viidennellä kaudella puhaltaa uudet tuulet, kun uudistunut etsivänelikko Maria Veitola, Benjamin Peltonen, Jenni Poikelus ja Janne Kataja yrittää päästä vuoden tarkimmin vartioitujen salaisuuksien jäljille Ile Uusivuoren johdolla.

Kaudella nähdään toinen toistaan hämmentävämpiä hahmoja, kryptisempiä vihjeitä, nokkelampia päättelyketjuja ja vaikuttavampia esityksiä, kun uudet hahmot pääsevät irti.

Ensimmäistä kertaa Masked Singer Suomen historiassa kuullaan myös duettoesityksiä ja nähdään ohjelman vakaat peruskalliot, bodyguardit, tulkitsijan roolissa. Televisiosyksy täyttyy jälleen elämää suuremmista kysymyksistä: tarvitsevatko Kylpyankat lisähappea? Moneltako Taaperot menevät nukkumaan? Onko Jenni Maajussin morsian? Miksi Bambit rakastavat sairaaloita? Ja ennen kaikkea: kuka on maskin takana?

Maskin takaa paljastuneiden henkilöiden kuvat tulevat ladattavaksi tänne aina jännittävän paljastuksen jälkeen.

masked_singer_suomi_s5_ryhma.jpg

Uudet etsivät Jenni Poikelus ja Benjamin Peltonen nauttivat kumpikin ohjelman teosta täysin rinnoin.

”Masked Singer oli vielä sata kertaa hauskempi kokemus kuin mitä uskalsin odottaa! Aivan mieletön porukka, mielettömiä hahmoja ja upeita vetoja! En myöskään kuvitellut, että maskien takana olevien henkilöiden selvittäminen olisi niin vaikeaa ja hankalaa. Mieletön kausi tulossa kaiken kaikkiaan! Can’t wait!”, Benjamin Peltonen hehkuttaa.

”Etsivän tehtävä oli kutkuttava! Useaan otteeseen sai olla ihan ymmyrkäisenä, että millaisia talentteja täältä oikein löytyy ja miten tututkin tyypit pystyvät muovaamaan äänensä tunnistamattomaksi. En edes muista kuinka monta kertaa olin aivan sataprosenttisen varma omasta arvauksestani, mutta ihan sekunneissa kaikelta vietiin pohja”, Jenni Poikelus päivittelee.

Tutustu uuden kauden hahmoihin!

Viidennellä kaudella Masked Singerin voittajalle jaettavasta kultaisesta maskista kilpailee 12 hurmaavaa hahmoa. Jokaisen jakson jälkeen vähiten ääniä yleisöltä saanut hahmo putoaa pelistä pois ja joutuu poistamaan maskinsa ja paljastamaan henkilöllisyytensä.

Maskin takaa paljastuneiden tuttujen henkilöiden kuvat tulevat ladattavaksi tänne aina jännittävän paljastuksen jälkeen.

Bambi

maskes_singer_suomi_s5_promo_bambi_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Suloinen ja suurisilmäinen Bambi hurmaa yleisön jo pelkällä olemuksellaan. Bambi nauttii esiintymisestä joka solullaan, sillä hän on aiemmin tullut tutuksi enemmänkin taustajoukoista. Tämä sydämiä sulattava otus yllättää Masked-lavalla yleisön lisäksi myös itsensä.

CO2

Festarilavojen kiistaton kunkku CO2 ei pelkää ottaa hommaa haltuun ja räjäyttää bileitä käyntiin energisellä esiintymisellään. Hän todella täyttää tilan kuin tilan hiilidioksiidin lisäksi säteilevällä olemuksellaan ja vauhdikkaalla meiningillään eikä kenellekään jää epäselväksi, onko CO2 näkymätön kaasu vai jotain ihan muuta.

Discokissa

maskes_singer_suomi_s5_promo_discokissa_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Tanssilattioiden coolein ja notkein ilmestys, Discokissa, kirjaimellisesti häikäisee etsivät astellessaan lavavalojen ja lasereiden välkkeeseen. Kimallus ja kilpailuvietti näyttelevät pääroolia, kun tämä kunnianhimoisesti koreografioita treenaava kissa päästetään irti.

Ilopilleri

maskes_singer_suomi_s5_promo_ilopilleri_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Tällaista pilleriä ei ihan jokaisesta lääkekaapista löydy. Ilopilleri ponnahtaa dosetista esiintymislavalle varsin omaleimaisella tavallaan, joka saa yleisön kummastelemaan, mikä hän oikein on pillereitään. Tätä taiteilijasielua ei voi ainakaan luovuuden puutteesta syyttää.

Kiuas

maskes_singer_suomi_s5_promo_kiuas_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Pinnaltaan hieman ruostunut ja ujoja savupilviä tuprautteleva Kiuas onnistuu kuumentamaan tunnelman studiossa ilman kauhallistakaan löylyvettä. Lämpötila kohoaa entisestään, kun arvausten kipinät sinkoilevat laidasta laitaan ja Kiuas hämmästyttää monipuolisilla edesottamuksillaan.

Kylpyankka

maskes_singer_suomi_s5_promo_kylpyankka_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Kylpyvaahdon seasta pintaa pulpahtaa rakastettava, snorkkelipäinen Kylpyankka. Sympaattisuudella ei ole rajaa, kun tämä kumilelu ottaa hitit haltuun omalla, ankkamaisen vaappuvalla tyylillään. Tämä heleä-ääninen söpöliini lukeutuu takuulla perheen pienimpien suosikkeihin.

Maajussi

maskes_singer_suomi_s5_promo_maajussi_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Kesken kylvöpuuhien Masked-lavalle astelee omalaatuinen Maajussi, jonka edesottamukset hämmentävät kerta kerran jälkeen. Muuntautumiskyvyllään ällistyttävä ruutupaita on oikea kameleontti, jonka jäljille pääseminen ei ole ihan helppoa.

Mustekala

maskes_singer_suomi_s5_promo_mustekala_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Harvat mustekalat ovat näin pinkkejä, näin kimaltavia ja näin kotonaan kuivalla maalla. Mustekala tuo mukanaan Maskediin taianomaisen merenalaisen maailman, jonne kaikki katsojat ovat tervetulleita ihmettelemään hänen edesottamuksiaan.

Nöpö

maskes_singer_suomi_s5_promo_nopo_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Uskomattomalla asenteella ja pikkukoiran itsevarmuudella lavalle asteleva Nöpö on takuulla sähäkin tapaamasi chihuahua. Seurapiirimaailma on tuttua tällä söpöliinille, joka ei kuitenkaan jätä räksyttämättä silloin kun siihen on aihetta. Nöpö kulkee päättäväisesti omaa polkuaan ja nauttii täysin sydämin hetkistään arvausten valokeilassa.

Orava

maskes_singer_suomi_s5_promo_orava_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Orava kuuluu niihin hahmoihin, joiden karismaa ei karvapeitteellä saa piilotettua. Hän esiintyy estraditähden varmuudella ja antaa kokemuksen puhua puolestaan. Risut ja männynkävyt saavat kyytiä, kun tämä pörröhäntä pääsee vauhtiin.

Sudenkorento

maskes_singer_suomi_s5_promo_sudenkorento_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Hyönteismaailmasta Kultaisen maskin jahtiin lennähtää jälleen uusi ehdokas, kun Sudenkorento ottaa lavan haltuun. Rohkeasta tyylistään ja heittäytymiskyvystään kiitosta saava esiintyjä ei paljoa säästele, kun on hänen vuoronsa loistaa.

Taapero

maskes_singer_suomi_s5_promo_taapero_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Tämä suloinen ihmisen alku ottaa paikkansa yleisön sydämissä saapumalla paikalle hatarin askelin, mutta päättäväisin ottein. Taapero tekee mitä Taapero haluaa ja Ilen isällisille otteille on käyttöä, vaikkakaan Taapero ei tunnu olevan kovinkaan vastaanottavainen näitä kasvatusmetodeja kohtaan. 

Masked Singer Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaisin 9.9. klo 20 alkaen.

Kaksi ensimmäistä jaksoa ovat pidempiä, puolentoista tunnin pituisia jaksoja.

Masked Singer Suomen MTV:lle tuottaa FremantleMedia Finland.

Seuraa Masked Singer Suomea:

#Maskedsingersuomi
Facebook: @mtv3suomi
Instagram: @maskedsingersuomi
Twitter: @Maikkari
YouTube: mtv Suomi
TikTok: @mtv3suomi

Yksi kommentti artikkeliin ”Ensimmäiset vihjeet julki! Nämä hahmot kilpailevat Masked Singer Suomessa 9.9. klo 20 alkaen”

Vastaa