Jouni Hynynen muistelee kohtaamistaan puolisonsa Mari Perankosken kanssa – sammui näyttelijän syliin kesken lauseen!

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Perjantain Vain elämää -jaksossa vietetään Jouni Hynysen päivää. Jaksossa kuullaan vauhdikkaita tarinoita Kotiteollisuus-rokkarin urasta ja elämästä.

Vain elämää -jaksossa Jouni Hynynen muistelee hyvin kosteaa kohtaamistaan nykyisen puolisonsa Mari Perankosken kanssa. Pariskunta tapasi toisensa legendaarisen rokkiklubi Tavastian takahuoneessa vuonna 2011.

Näyttelijä Hissu Hietalahti laittoi viestiä, että he haluaisivat tulla porukalla katsomaan keikkaamme, että onnistuuko listaan Hissu Hietalahti plus kymmenen. Olin että voi v**tu, okei, selvä. Kävelimme takahuoneeseen, niin siellä oli näyttelijäporukka juomassa takahuoneviinojamme, Jouni muistelee.

Jouni ja Mari olivat tavanneet toisensa aikaisemmin, mutta tuolloin kohtaaminen jäi lyhyeksi.

Olin käynyt pyörähtämässä hänen tv-sarjassaan ehkä vuotta aiemmin. Ajattelin, että hän on mukava mimmi. Hermostuksissani aloin nauttia alkoholia isolla kädellä keikan jälkeen. Olin kuulemma sammunut hänen syliinsä kesken lauseen. Olin kävellyt hänen luokseen sohvan toiselta puolelta, alkanut selittää jotain ja simahtanut siihen.

Seuraavana aamuna Jouni heräsi hotellihuoneestaan ihmetellen kaikkea tapahtunutta.

Tuli sellainen, että käsijarru päälle ja että tapahtui jotain niin isoa, etten osaa selittää sitä.

Ellinoora keksii nopeasti, mitä Jouni alkoi tuntea.

Sinä rakastuit, muusikko sanoo.

Ilmeisesti jotain tällaista tapahtui. Se oli lekalla päähän, Jouni toteaa.

VIDEO: Jouni Hynynen rakastui kuin taikaiskusta – sammui Mari Perankosken syliin kesken lauseen: ”Se oli pelottavaa, koska se oli tunne

”Tyttäreni ensimmäinen vuosi oli aika hirveä –  en ollut kotona”

Vain elämää -jaksossaan Jouni puhuu poikkeuksellisen avoimesti Kotiteollisuus-yhtyeen menestyksen ja suursuosion vaikutuksista perhe-elämäänsä.

Kotiteollisuus nousi koko kansan suosioon Helvetistä itään -kappaleen myötä vuonna 2003. Yhtyeen albumi nousi listaykköseksi ja kalenteri täyttyi keikoista.

Kotiteollisuuden jättisuosion aikaan Jounin elämä koki muitakin mullistuksia – rokkarista tuli isä.

Tyttäreni syntyi elokuussa 2004, eli bändin kaikista kovimman ruljanssin aikana. Tyttäreni ensimmäinen vuosi oli aika hirveä, koska en ollut kotona. Olin joko keikalla tai tekemässä levyä. Jotenkin perustelin itselleni, että eihän vauva tarvitse minua ensimmäisen vuoden aikana – äitiä hän tarvitsee. Jälkeenpäin kun ajattelee, niin onhan se ihan hirveä ajatus, koska he molemmat tarvitsevat minua, äiti ja pieni lapsi.

Anna Puu haluaa tietää, miten monta kertaa Jouni on joutunut vastaamaan kysymyksiin keikkailun ja perhe-elämän yhdistämisestä.

Voin sanoa, että minulta sitä on kysytty aika monta kertaa, Anna sanoo.

Ensinnäkin poden huonoa omatuntoa, koska en tajunnut hoitaa sitä erityisen hyvin, Jouni vastaa.

Janna kysyy Jounilta, miten asiat ovat tänä päivänä.

Nykyään on toinen meininki. Käsittääkseni kaikki on hyvin. Hän on tasapainoinen ja hyvä persoona, rakas, Jouni kertoo.

Vain elämää Nelosella ja Ruudussa perjantaisin klo 20.

VIDEO: Jouni Hynysen tytär syntyi keskelle Kotiteollisuuden supermenestystä – rokkari-isää ei liiemmin kotona nähty: ”Onhan se ihan hirvee ajatus”

VIDEO: Anna Puun kaunis ja synkkä tulkinta Kotiteollisuuden hittikappaleesta saa Jouni Hynysen herkistymään: ”Nyt se vollotus sitten alkaa”

Yksi kommentti artikkeliin ”Jouni Hynynen muistelee kohtaamistaan puolisonsa Mari Perankosken kanssa – sammui näyttelijän syliin kesken lauseen!”

Vastaa