Käärijä syöksyi Linnan juhlista jatkoille tutun naisen seuraan ja esitti kysymyksen: ”Kuka on seksikkäin nämä päässä?”

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Euroviisumenestyjä Käärijä eli Jere Pöyhönen asteli Linnan juhliin ensimmäistä kertaa ja teki siellä heti kättelyssä jotain, josta kohistiin jälkeenpäin. Kun hän kätteli presidentti Sauli Niinistöä ja tohtori Jenni Haukiota, se ei kestänyt vain hetkeä, kuten lähes kaikilla kättelijöillä kestää, vaan mies jäi siinä ns. suustaan kiinni.

Miehen touhut Linnan juhlien jatkoillakin olivat normaalia erikoisemmat. Hän oli kiiruhtanut tutun naisen seuraan, jonka kanssa hän esitti Instagram-tilinsä seuraajille mielenkiintoisen kysymyksen. Nainen oli Rita Behm, joka esiintyi jatkoilla, jotka järjestettiin hotelli Kämpissä.

Näin uutisoitiin, kun Käärijä tapasi Sami Kurosen:

Käärijä ja Sami Kuronen imitoivat toisiaan – ”No nyt on cooleista coolein parivaljakko…”

Tässä alla on Käärijän Linnan juhlien asu, jota monet kehuivat juhlien säväyttävimmäksi.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Tätä kaikkea Käärijä ehti sanomaan kättelyn yhteydessä

Siitä mistä Käärijä ehti kättelyssä puhumaan presidenttiparin kanssa, halusi tietää myös Seiska, jolle mies paljasti kaiken hyvin yksityiskohtaisesti:

”Sale kuittasi mulle, että se odotti ensin, että tulen Linnan juhliin. Olen nyt tehnyt mun osuuden ja Salen täytyy tehdä oma osuus.”

Käärijä oli täten sanonut presidentille, että on kaivannut häntä keikkayleisöönsä, jossa tätä ei ole vielä tähän mennessä näkynyt. Tämä vaikutti huvittavan myös tohtori Haukiota, joka näytti naurahtavan kätellessään Käärijää.

Käärijä singahti Linnan juhlien jälkeen jatkoille hotelli Kämpiin ja Behmin seuraan

Käärijä on julkaissut aiemminkin julkaisuja, joissa hän on yhdessä Behmin kanssa ja sellainen päästiin näkemään myös itsenäisyyspäivänä laulajan Stories-osiossa. Siinä nähdään Käärijän ja Behmin lisäksi myös suomalainen artisti ja lauluntekijä Sexmane ja he esittävät yhdessä kysymyksen: ”Kuka on seksikkäin nämä päässä?”

Samalla kun kysymys esitetään, Behm asettelee pöydälle lasit. Jokainen kokeilee niitä vuorollaan, joka nähdään stories osion seuraavissa videoissa. Seuraajat pääsevät äänestämään, kuka näyttää nuo lasit päässä seksikkäimmältä.

Tässä alla on julkaisu kesältä, jossa Käärijä on tapaamassa Behmia.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Olipa kerran Käärijä ja Behm! He löysivät toisensa Rovaniemeltä aurinkoisena päivänä. 

lukee julkaisun alussa

0 kommenttia artikkeliin ”Käärijä syöksyi Linnan juhlista jatkoille tutun naisen seuraan ja esitti kysymyksen: ”Kuka on seksikkäin nämä päässä?””

Vastaa