Katso kuinka Windows95man saapuu Euroviisujen avajaisiin: ”Ja näin rakkaat kanssaihmiset tehdään sisääntulo Euroviisuissa…”

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Euroviisujen avajaisia vietettiin sunnuntaina ja sinne saapui paikalle tietysti Suomen edustajat Windows95man sekä Henri Piispanen. Kaksikko ei tehnyt sitä millään perinteisellä tavalla, vaan tavalla, jossa moni jää toiseksi.

Ja näin rakkaat kanssaihmiset tehdään sisääntulo Euroviisuissa🤝 Lady Gagan vuoden 2011 Grammy-muna jää tälle kakkoseksi…

Kerrotaan Windows95manin Instagram-tilillä

Katso tätä alla olevaa upotusta, josta näet videon, kuinka erikoisella tavalla Suomen edustajat saapuvat Euroviisujen avajaisiin.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Kuten videosta näkee, niin kaksikko saapuu paikalle turkoosille matolle ison farkuilla peitetyn munan sisällä. Se avataan videossa ja sisältä tulevat esiin iloiset Suomen euroviisuedustajat sekä paljon savua. Miehet ottavat tästä suuresta huomiosta kaiken irti ja esittelevät itseään rohkeilla tavoilla.

Tämä kaksikko on hämmentänyt muita jo Euroviisujen harjoituksissa:

Windows95man pudotti Euroviisujen harjoituksissa shortsinsa – katso video

Joku on sitä mieltä, että tässä saapumisessa on sitä No Rules-tyyliä, joka on myös heidän kisakappaleensa nimi. Videossa näkyy, kuinka monilla on päällään Windows95-paita.

Windows95man ja Henri Piispanen valittiin Suomen euroviisuedustajiksi alkuvuodesta järjestetyssä Uuden musiikin kilpailussa

Suomen edustaja Euroviisuihin valittiin jo alkuvuodesta ja voittajiksi selviytyivät Windows95man ja Henri Piispanen. Nyt he ovat saapunee Malmöhön, jossa vuoden 2024 Euroviisut järjestetään.

Viime vuonna Suomea edusti Käärijä kappaleellaan Cha Cha Cha. Käärijä sijoittua kisassa hienosti toiseksi. Voittaja oli Ruotsin Loren, jonka takia kisa järjestetään tänä Vuonna Ruotsissa.

Euroviisut alkavat huomenna tiistaina 7. toukokuuta ja silloin aloitetaan ensimmäisellä semifinaalilla. Toinen semifinaali järjestetään torstaina 9. toukokuuta. Finaali käydään lauantaina 11. toukokuuta, jossa toivottavasti ovat mukana Suomen edustajat Windows95man ja Henri Piispanen. Heidän jatkoonpääsynsä selviää jo huomenna järjestettävässä finaalissa.

Vastaa