Lost In Musicin ensimmäiset artistit julkistettu – mukana nousevia nimiä

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Suomen suurimman showcase-festivaalin Lost In Musicin artistihaussa mukaan haki yli 500 bändiä ja artistia. Kaupunkifestivaalilla esiintyvät tämän hetken kuumimmat nousevat nimet ja ajankohtaiset yhtyeet. Ensimmäiset kaupunkifestivaalille tulonsa vahvistaneet artistit ovat MirellaTuristiOLGAJore & Zpoppapins.ku, ja nublu.

Tänäkin vuonna kaupunkifestivaali tulee jakautumaan Tampereen eri keikkapaikoille. Festivaalin ensimmäiset kiinnitykset edustavat monipuolisesti eri genrejä, kuten pop, rap, indie/alternative, moderni pop.

Mirella on viime syksynä debytoinut pop-sensaatio, Turisti tekee isoa läpimurtoaan kotimaisella rap-kentällä. OLGA määrittelee uudelleen popmusiikin rajoja ja Jore & Zpoppa on rap-musiikin saralla kovassa nosteessa oleva veljesduo. Kokeellista vaihtoehtopoppia tekevä pins.ku kiertää täysin omalla kiertoradallaan ja Virossa nouseva rap-artisti nublu nostaa suosiotaan myös kotimaansa ulkopuolella.

Artistihaussa painotettiin erityisesti artistien ajankohtaisuutta, kansainvälistymistä, monimuotoisuutta ja sitä, että jo hakuvaiheessa tuotaisiin esille artistien tulevan vuoden keskeisimmät julkaisu- ja urasuunnitelmat. Lost In Musicin artistivalinnat tekee tapahtuman promoottori Aki Roukala apunaan musiikkialan monipuolisesti läpileikkaava artistityöryhmä.

Uusia artistinimiä julkistetaan kesän aikana. Lost In Music -rannekkeet ovat nyt myynnissä. Rannekkeella pääsee kaupunkifestivaalin kaikille keikoille, ja sen hinta on 60 euroa. https://lostinmusic.fi/liput-2024/ 

Lost In Music järjestetään Tampereella 2.-4.10.2024.

Vastaa