Parhaat suoratoistopalvelut Suomessa 2024

Kirjoittajan kuva

By Niko

Suoratoistopalveluiden valikoima on kasvanut Suomessa viime vuosina räjähdysmäisesti. Tällä hetkellä tarjolla on satoja erilaisia palveluita, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen sisältötarjontansa.

Mikä on paras suoratoistopalvelu?

Paras suoratoistopalvelu riippuu pitkälti siitä, millaista sisältöä etsii. Jos haluat katsoa laadukkaita sarjoja, HBO Max ja SkyShowtime ovat hyviä vaihtoehtoja. Jos taas olet kiinnostunut elokuvista, Netflix ja Viaplay ovat hyvät valintoja.

Seuraavassa on katsaus suosituimpiin suoratoistopalveluihin:

Netflix

Netflix Suomi on maailman suurin suoratoistopalvelu, ja sillä on myös suurin valikoima sisältöä Suomessa. Palvelusta löytyy elokuvia, sarjoja, dokumentteja, lastenohjelmaa ja paljon muuta. Netflix on tunnettu myös laadukkaista alkuperäissarjoistaan, kuten Stranger Things, The Witcher ja The Crown.

Hinta: 8,99 €/kk

SkyShowtime

SkyShowtime Suomi on uusi suoratoistopalvelu, joka yhdistää Skyn ja Showtimen sisällöt. Palvelusta löytyy laaja valikoima elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa. SkyShowtime on tunnettu erityisesti laadukkaista amerikkalaisista sarjoistaan, kuten Game of Thrones, The Sopranos ja The Good Wife.

Hinta: 6,99 €/kk

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video on Amazonin maksullinen palvelu, joka sisältää elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa. Palvelussa on myös ilmainen toimitus Amazonin verkkokaupasta. Amazon Prime Video on tunnettu erityisesti laadukkaista alkuperäissarjoistaan, kuten The Boys, The Marvelous Mrs. Maisel ja The Wheel of Time.

Hinta: 5,99 €/kk

HBO Max

HBO Max on WarnerMedian suoratoistopalvelu, joka sisältää elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa. Palvelusta löytyy muun muassa Warner Brosin, HBO:n ja DC Comicsin sisältö. HBO Max on tunnettu erityisesti laadukkaista amerikkalaisista sarjoistaan, kuten Game of Thrones, The Sopranos ja The Wire.

Hinta: 10,99 €/kk

Muita suoratoistopalveluita

Suomessa on tarjolla myös muita suoratoistopalveluita, kuten Viaplay, C More, Disney+ ja Elisa Viihde. Näiden palveluiden sisältötarjonta vaihtelee, joten kannattaa vertailla palveluita ennen tilauksen tekemistä.

Kuinka valita paras suoratoistopalvelu?

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit valita itsellesi parhaan suoratoistopalvelun:

  • Mieti, millaista sisältöä etsit. Haluatko katsoa elokuvia, sarjoja, dokumentteja, lastenohjelmaa vai jotain muuta?
  • Harkitse budjettiasi. Suoratoistopalveluiden hinnat vaihtelevat.
  • Lue muiden käyttäjien kokemuksia. Internetistä löytyy paljon tietoa eri suoratoistopalveluista.

Ilmaiset suoratoistopalvelut

Suomessa on tarjolla myös useita ilmaisia suoratoistopalveluita, kuten Yle Areena, MTV Katsomo ja Ruutu. Nämä palvelut tarjoavat pääsyn laajaan valikoimaan elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Parhaat suoratoistopalvelut Suomessa 2024”

Vastaa