Tuottajaansa ihastunut Anna Puu heräsi keskellä yötä – purki tunteensa puhelimeen: ”Siitä ei ole enää paluuta”

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Perjantain Vain elämää -jaksossa vietetään Anna Puun päivää. Ensimmäisen artistipäivän aikana kuullaan tarinoita Annan elämästä ja urasta. Tällä Vain elämää -kaudella mukana ovat Anna Puu, Robin Packalen, Janna, A. W. Yrjänä, Vicky Rosti, Jouni Hynynen, Ellinoora ja Gasellit-yhtyeestä tuttu Hätä-Miikka.

Vuonna 2008 Idols-laulukilpailun avulla pinnalle ponnahtanut Anna on nauttinut suursuosiosta uransa alusta asti. Hänen albuminsa ovat myyneet platinaa ja tuplaplatinaa. Kappaleiden kirjoittaminen on niin merkittävä osa Annan elämää, että joskus tekstejä syntyy jopa nukkuessa. Muun muassa Annan hitti Matkalla on saanut alkunsa muusikon unessa.

Olin mennyt nukkumaan, ja hetken kuluttua jouduin heräämään kirjoittamaan ison osan tekstistä puhelimeni muistioon, jotta muistan sen vielä aamulla. Ne ovat alitajuntaisia juttuja. Sitä ei vielä suostu myöntämään itselleen, kenestä oikein kirjoittaa, Anna kertoo kappaleen synnystä.

Muusikko paljastaa kappaleen kertovan ihastumisestaan nykyiseen puolisoonsa Jukka Immoseen.

Neljännen albumini (Rakkaudella, Anna Puu) tekoprosessin jossain vaiheessa – kuin salama kirkkaalta taivaalta…ihastuin tuottajaani, nykyiseen puolisooni.

VIDEO: Anna Puun jättihitti syntyi nukkuessa – taustalla palava ihastuminen

Annan ja Jukan rakkaus leimahti vuonna 2015, ja he menivät naimisiin syksyllä 2022. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, toukokuussa 2021 syntynyt poika.

Minulla on paljon kappaleita, jotka…  Vasta kun ne laulaa ensimmäistä kertaa demonauhalle, joutuu myöntämään ääneen, että tämä on tilanne, p**ka on jo housussa. Siitä ei ole enää paluuta, kun teksti on sanottu ääneen. Olen kirjoittanut Jukasta niin monta kappaletta, ettei ole tosikaan.

Vain elämää -artisteistä Ellinoora teki oman versionsa Matkalla-kappaleesta.

Kertosäkeen ajatus taipuu moneen. Tekstiä on muokattu hieman. On hienon ja ajattoman popkappaleen merkki, kun jokainen voi lukea tekstiä eri tavalla – vaikka se olisi kirjoitettu jostain muusta, Ellinoora sanoo.

Vain elämää Nelosella ja Ruudussa perjantaisin klo 20.

VIDEO: Viikon ennakkobiisi! Ellinoora avaa kauden Anna Puun rakkauslaululla

Yksi kommentti artikkeliin ”Tuottajaansa ihastunut Anna Puu heräsi keskellä yötä – purki tunteensa puhelimeen: ”Siitä ei ole enää paluuta””

Vastaa