Viidakon tähtöset: Amanda Harkimo

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Tähdistä kokenein, tositv-kentän kova – ehkä jopa kovin – kisaaja Amanda aikoo murtaa itseensä kohdistuvia ennakkoluuloja. Harkimoiden mahtisuvun jäsen on aloittanut dj-keikat 16-vuotiaana, ja keikkoja kertyy yhä vuosittain satoja. Viidakossa Amandan monipuolinen liikuntatausta ja monissa liemissä kehittyneet strategiointitaidot testataan toden teolla.

Tästäkin Amanda Harkimo on tuttu:

Amanda Harkimo on suomalainen tositelevisioesiintyjä ja DJ. Hän nousi julkisuuteen vuonna 2011 Big Brotherista, jossa hän oli mukana 39 päivää. Sen jälkeen hän on esiintynyt tositelevisiosarjoissa Martina ja hengenpelastajat, Ruotsin Paratiisihotelli sekä Viidakon tähtöset, jonka hän voitti kolmannella kaudella

Esittely

Dj Amanda Harkimo on asiakaspalveluhenkinen dj, joka spiikkaa tarvittaessa ja pitää huolen siitä, että juhlissasi soi asianmukainen musiikki. Hän soittanut levyjä jo vuodesta 2007.

Amandan biisivalintoja olet voinut kuulla yökerhokeikkojen lisäksi Jokereiden peleissä. Amanda toimii yökerho- ja yrityskeikkojensa lisäksi Jokereiden residenssi-dj:nä. Amanda on ollut kahdesti Suomessa järjestettyjen jääkiekon MM-kisojen virallinen DJ.

Amanda  on tullut tunnetuksi mm. Viidakon Tähtöset tv-ohjelman voittajana, Big Brother -tv-ohjelman kilpailijana ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelman toisen kauden kilpailijana.

Tämä Dj hallitsee niin  yökerhojen tanssilattiat täyttävät hittibiisit, kuin myös tarvittaessa rockin, hiphopin ja suomipopin.

– Omasta mielestäni  DJ-urani suuriin saavutus tähän mennessä on ollut Weekend-festivaaleilla soittaminen vuonna 2013. Soitan mielelläni erilaisissa tilaisuuksissa yökerhokeikkojen lisäksi, Amanda sanoo.

Vastaa