Viidakon tähtöset: Jesse Sarkkinen

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Sosiaalisesta mediasta tuttu sanavalmis tubettaja Jesse tavoittelee viidakosta kokemusta oman mukavuusalueen ulkopuolelta. Jesse lupaa olla tiimipelaaja, eikä aio valittaa mistään. Fyysisesti hyväkuntoisen Jessen urheilutausta on hänelle etu, mutta miten käy, kun vähitellen hiipivä univaje alkaa vaivata miestä?

Sarkkinen perusti kanavansa marraskuussa 2009, mutta latasi ensimmäisen videonsa kanavalle vasta 1. marraskuuta 2016. Hän aloitti videoiden tekemisen Fifa-pelistä, mutta vuonna 2017 hän siirtyi tekemään reaktiovideoita, joissa hän reagoi esimerkiksi pelottavimpiin valvontakameravideoihin ja Suomen poliiseihin. Vuonna 2017 Sarkkinen alkoi myös tuottaa Wilma-merkinnät-nimistä videosarjaa, joka on kerännyt paljon katselukertoja.

14.syyskuuta 2020 Jesse Sarkkinen ja hänen ystävänsä Aleksi Rantamaa lanseerasivat ”Mikä keissi” -nimisen podcastin, jossa he jakavat henkilökohtaisia tarinoitaan ja näkemyksiään keskustellen. Podcast sai suuren suosion vuonna 2021, ja sitä voi kuunnella Yle Areenan ”podcast” -osiossa.

Vastaa