Roope Salminen jatkaa isoisänsä jalanjäljissä – Tietäjät tietää alkaa 1.9. ja tätä kaikkea jännittävää on tiedossa

Kirjoittajan kuva

By Tuija

1. syyskuuta tuo tullessaan ihan uudenlaisen tietovisailuohjelman nimeltään Tietäjät tietää. Juontajanpestin nappasi Roope Salminen, joka pääsee kokeilemaan isoisänsä Reijo Salmisen jalanjäljissä, miltä tuntuu juontaa visailuohjelmaa.

Roopen isoisä onkin jo tietovisailuohjelmien legenda. Hän on toiminut juontaja jo mm. Kolmosvisassa, Thilia Thaliassa, Tietopörssissä, Hep-urheiluvisassa, Jep-politiikkavisassa ja SA Int -tietokilpailussa.

Roopen juontama tietovisa perustuu englantilaiseen formaattiin nimeltään The Wheel

Tietäjät tietää sopii koko perheen katsottavaksi. Tällaista visailuohjelmaan ei ole Suomessa vielä koskaan nähty ja tiedossa on monia jännittäviä ja hauskoja hetkiä tämän ohjelman sekä Roopen parissa. Jokaisessa jaksossa on mukana kolme tavallista suomalaista kisaajaa, jotka kisailevat kasvavasta rahapotista.

Mukana on myös seitsemän julkisuudesta tuttua henkilöä, joiden tehtävänä on auttaa kisailijoita. Jokainen julkkis tietää jostakin kisakategoriasta jotain ja he ovat tuoneet tuon osaamisensa avuksi kisaan. Kisassa on valtavan suuri onnenpyörä, jonka avulla saadaan arvottua kenet julkisuuden henkilöistä kukakin kilpailija saa avukseen kisaan.

Voittopotti kasvaa jokaisen oikein vastatun kysymyksen myötä, mutta väärä vastaus ajaa kilpailijan takaisin kilpailijapyörään ja peliin tulee uusi kisaaja mukaan. Jännitystä siis riittää sekä uusia ja tuttuja kasvoja!

Roopen mukaan isoisä on mielissään tästä pestistä ja kyseessä on Roopen työuran haastavin suoritus

Roope kertoo Seiskan julkaisemassa haastattelussa: ”Isoisäni on mielissään”. Tämä ei ole kuitenkaan Roopen ensimmäinen juontajapesti, vaan hän on juontanut mm. ohjelmat Putous ja Myyrä.

Roope paljastaa haastattelussa myös: ” Tämä on työurani ehdottomasti haastavin suoritus. Hyppään joka kerta aika tyhjän päälle.”

Samalla Roope kertoo:

”Halusin ihan sikana mukaan ohjelmaan. Varmistelin tuotannolta, oliko juontaja jo valittu. Onneksi sain paikan, sillä annoin kaikkeni enkä malta odottaa, että yleisö pääsee näkemään sen.”

Nauhoituksia on käyty vahtimassa Briteistä asti, jotta kaikki tehdään, kuten ohjelman formaatin mukaan täytyy tehdä. Ohjelmassa on mm. noudatettava arpajaislakia ja suuressa osassa olevan valtavan suuren onnenpyörän pitää toimia sattumanvaraisesti.

Tämä viihdyttäviä hetkiä tarjoava uusi gameshow Tietäjät tietää alkaa 1.9.

0 kommenttia artikkeliin ”Roope Salminen jatkaa isoisänsä jalanjäljissä – Tietäjät tietää alkaa 1.9. ja tätä kaikkea jännittävää on tiedossa”

Vastaa