Alina Voronkova kertoo mitä kaikkea heimoneuvoston jälkeen tapahtui – näin tarkkaan ei kukaan ole vielä sitä kertonut

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Selviytyjät Suomessa nähtiin jo kymmenes jakso, jossa kisasta pois äänestettiin tällä kerralla Alina Voronkova. Alina on paljastanut Instagram-tilillään ajatuksiaan kisasta ja siitä mitä kaikkea tapahtui heti heimoneuvoston jälkeen. Hän esittelee myös viidakon koettelemuksen aiheuttamia jälkiään, joita hänellä on ympäri kehoaan.

Aikamoinen lukuisen tunteen matka ollut ja siitä olen myös teiltä kuullut, että ilmeitä on riittänyt.

kertoo Alina mietteitään putoamisensa jälkeen

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Alina olisi halunnut jatkaa kisan loppuun asti, mutta ei keksinyt enää mitään keinoa, jolla pysyä kisassa mukana:

”Voittoputki päättyi kriittiseen kohtaan ja vaikka kuinka yritin miettiä ratkaisua pelissä pysymiseen niin tällä kertaa se ei riittänyt. Rehellisesti olisin halunnut jatkaa kisaa ihan finaaliin asti vaikka henkinen paine ja targetti selässä kasvoi päivittäin.”

Hän kertoo myös olevansa kiitollinen siitä, kuinka hän putoamisestaan huolimatta kuitenkin pääsi tutustumaan upeisiin ihmisiin.

Tätä kaikkea tapahtui heti heimoneuvoston jälkeen

Kun Alina oli pudonnut kisasta ja heimoneuvoston kokoontuminen ohi, pääsi hän paikkaan, jossa muut kisasta pudonneet ovat. Hän kertoo nyt mitä kaikkea heimoneuvoston jälkeen tapahtui.

Hän kertoo saaneensa puhelimensa käteen ja pesseensä kroppansa saippualla. Hiuksia hän ei ehtinyt heti pesemään, koska hänellä oli kiire ja hän halusi pyhittää tuon hetken aamuun, jolloin sille olisi erityinen hetki. Puhelin oli täynnä viestejä.

Alina oli käynyt kaikki uutiset läpi, mitä oli hänen viidakossa olonsa aikana julkaistu. Hän söi ensimmäisenä aamuna juggea suklaagranolalla sekä mangoja, joita kasvoi majoituksen pihalla. Hän vietti aikaa altaalla ja chillasi eli aika rennolta ja mukavalta vaikutti. Katso tästä alta kuvia ja videoita sekä lisää siitä mitä Alina kertoi tehneensä majoituksessa, jossa hän majaili kisan jälkeen.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Tässä ovat jäljet, joita viidakosta jäi Alinan kehoon

Alina kertoo päässeensä vähällä, jos kyse on hänen kehossaan olevista jäljistä. Aika paljon niitä näyttää olevan joka puolella kehoa. Hänen varpaassaan on laastari, iho on kuoriutunut ja itikat ovat jättäneet omat jälkensä. Tässä alla on video, jossa Alina esittelee viidakon aiheuttamia jälkiään.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Vastaa