Bridgertonin 4. kausi: Mitä odottaa uudelta kaudelta?

Kirjoittajan kuva

By Lena

Bridgertonin 4. kausi on virallisesti tulossa

Bridgertonin fanit voivat iloita, sillä sarja on virallisesti uusittu neljännelle kaudelle. Netflix ilmoitti jo vuonna 2021, että Bridgerton saa sekä kolmannen että neljännen kauden, mikä varmisti sarjan jatkuvuuden ainakin seuraaviin kausiin asti. Sarjan kolmas kausi on juuri saatu päätökseen, ja katsojat odottavat innolla, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Juonipaljastuksia ja spekulaatioita: Kenen rakkaustarina seuraavaksi?

Kolmannen kauden päätyttyä kesäkuussa 2024, fanit ovat jo alkaneet spekuloida, kuka Bridgertonin sisaruksista tulee olemaan seuraavan kauden keskiössä. Sarjan kolmas kausi keskittyi Penelopen (Nicola Coughlan) ja Colinin (Luke Newton) rakkaustarinaan, joka poikkesi Julia Quinnin kirjojen järjestyksestä. Tämä on jättänyt katsojat miettimään, palaako sarja kirjojen alkuperäiseen järjestykseen vai jatkaako se omalla tiellään.

Kolmannen kauden päätösjakso antoi vihjeitä siitä, että neljäs kausi saattaa keskittyä Benedict Bridgertonin (Luke Thompson) tarinaan. Quinnin kolmannessa kirjassa, ”An Offer From a Gentleman”, kerrotaan Benedictin ja Sophie Beckettin rakkaustarina, ja tämä voisi hyvinkin olla seuraava askel sarjassa. Eloise (Claudia Jessie) mainitsi kauden lopussa Violetin naamiaistanssiaiset, jotka ovat avainkohtaus Benedictin ja Sophien kohtaamiselle kirjassa.

Uudet ja palaavat näyttelijät

Vaikka virallista vahvistusta ei ole vielä annettu, monet kolmannen kauden näyttelijät todennäköisesti palaavat neljännellä kaudella. Luke Newton ja Nicola Coughlan ovat vahvistaneet palaavansa Colinina ja Penelopena. On myös mahdollista, että Jonathan Bailey ja Simone Ashley palaavat Anthony ja Kate Bridgertonina, mutta heidän aikataulunsa saattavat vaikuttaa heidän rooliensa laajuuteen.

Harriet Cains (Phillips), Bessie Carter (Prudence), Jessica Madsen (Cressida Cowper), Martins Imhangbe (Will Mondrich) ja Emma Naomi (Alice Mondrich) ovat myös näyttelijöitä, joita saatamme nähdä uudelleen. Lisäksi on spekuloitu, että Phoebe Dynevor voisi tehdä paluun Daphne Bridgertonina, vaikka hän ei ollut mukana kolmannella kaudella.

Uusia juonikuvioita ja monimuotoisuutta

Jess Brownell, sarjan showrunner, on vihjannut, että sarja pysyy uskollisena kirjoille, mutta samalla tuo uusia elementtejä tarinaan. Yksi merkittävimmistä uusista lisäyksistä on queer-rakkaustarinan tuominen keskiöön. Tämä on seurausta fanien toiveista ja kritiikistä, jotka haluavat nähdä enemmän monimuotoisuutta rakkaustarinoissa. Brownell on vahvistanut, että tämä oli yksi hänen prioriteeteistaan ottaessaan showrunnerin roolin.

Milloin uusi kausi julkaistaan?

Vaikka virallista julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu, tuotannon on suunniteltu alkavan kesällä 2024. Tämä tarkoittaa, että uusi kausi saattaa ilmestyä aikaisintaan vuonna 2025, mutta todennäköisemmin vasta vuonna 2026. Brownell on maininnut, että tuotantoon menee noin kahdeksan kuukautta, minkä jälkeen sarja täytyy vielä editoida ja dubata eri kielille.

Lopuksi

Bridgertonin neljäs kausi lupaa jatkaa sarjan suosiota ja tuoda uusia jännittäviä käänteitä rakkaustarinoihin. Vaikka tarkat yksityiskohdat ovat vielä hämärän peitossa, fanit voivat olla varmoja, että luvassa on lisää romantiikkaa, draamaa ja yllättäviä juonenkäänteitä. Pysy kuulolla, sillä lisätietoja ja tarkempia paljastuksia tulee varmasti lisää lähikuukausina.

Fanit voivat myös odottaa, että Bridgertonin kauden 4 aikana nähdään uusia hahmoja ja kehitetään entisestään sarjan jo ennestään rikasta maailmaa. Tämä sarja jatkaa yleisön hurmaamista ainutlaatuisella sekoituksellaan historiallista charmia ja modernia romantiikkaa.

Jäämme seuraamaan, mitä tuleman pitää, ja keihin hahmoihin seuraava kausi keskittyy. Varmaa on se, että faneille on jälleen tarjolla sydäntäsärkevää romantiikkaa, historiallista draamaa, upeaa pukuloistoa, ylhäisöpiirien skandaaleja ja kuvankauniita maisemia. Jos jännitys yltyy liiaksi uutta kautta odotellessa, voivat fanit aina uppoutua sarjan tarinoihin ja estetiikkaan katsomalla vanhoja kausia uudestaan tai sitten ammentamalla sarjan upeista puvuista inspiraatiota omaan tyyliin ja pukeutumiseen.

Vastaa