Disney+: Sukella Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Warsin maailmaan

Kirjoittajan kuva

By Niko

Disney+ on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja TV-sarjoja Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Warsin ja National Geographicin rakastetuilta brändeiltä. Palvelusta löytyy sisältöä kaikenikäisille katsojille, klassikoista uusimpiin menestyselokuviin ja sarjoihin.

Mitä Disney+ tarjoaa:

  • Laaja valikoima sisältöä: Disney+:ssa on tuhansia elokuvia ja TV-sarjoja, joita ei löydy mistään muualta.
  • Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Warsin ja National Geographicin rakastetut brändit: Kaikki perheen suosikit samassa paikassa.
  • Uusia sisältöjä joka viikko: Disney+:aan lisätään jatkuvasti uusia elokuvia ja TV-sarjoja, joten löydettävää riittää aina.
  • Mahdollisuus ladata sisältöä offline-katseluun: Voit ladata elokuvia ja TV-sarjoja laitteellesi, jotta voit katsoa niitä missä ja milloin tahansa.
  • Mahdollisuus katsoa useilla laitteilla samanaikaisesti: Disney+:n voi tilata jopa neljälle käyttäjälle, ja jokainen voi katsoa omia sisältöjään samanaikaisesti.

Disney+:n hinta:

Disney+:n hinta on 10,99 € kuukaudessa. Voit myös tilata palvelun vuodeksi kerrallaan hintaan 109,90 €, jolloin säästät 2 kuukausimaksun verran.

Disney+:n käyttö:

Disney+:n käyttö on helppoa ja vaivatonta. Voit katsoa sisältöjä tietokoneella, älypuhelimella, tabletilla, älytelevisiolla tai pelikonsolilla.

Disney+:lle vaihtoehtoja:

Jos et ole varma, sopiiko Disney+ sinulle, voit harkita myös muita suoratoistopalveluita, kuten Netflix, HBO Max tai Viaplay.

SkyShowtime-suoratoistopalvelu:

SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja TV-sarjoja Universal Picturesilta, Paramount Picturesilta, DreamWorksilta, Sky Studiosilta ja Peacockilta. Palvelusta löytyy sisältöä kaikenikäisille katsojille, ja se on erinomainen vaihtoehto Disney+:lle.

SkyShowtimen hinta:

SkyShowtimen hinta on 6,99 € kuukaudessa. Voit myös tilata palvelun vuodeksi kerrallaan hintaan 59,99 €, jolloin säästät 2 kuukausimaksun verran.

SkyShowtimen käyttö:

SkyShowtimen käyttö on helppoa ja vaivatonta. Voit katsoa sisältöjä tietokoneella, älypuhelimella, tabletilla, älytelevisiolla tai pelikonsolilla.

Yhteenveto:

Disney+ on loistava suoratoistopalvelu kaikille, jotka rakastavat Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Warsin ja National Geographicin sisältöjä. Palvelu tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja TV-sarjoja kaikenikäisille katsojille, ja se on helppokäyttöinen. Jos et ole varma, sopiiko Disney+ sinulle, voit harkita myös muita suoratoistopalveluita, kuten SkyShowtimea.

Vastaa