Helsinki Outlet: Löydä unelmiesi löydöt Suomen suurimmasta outlet-kylästä

Kirjoittajan kuva

By Niko

Helsinki Outlet on ainutlaatuinen ostoskylä Vantaan Kuninkaalan Porttipuistossa, joka tarjoaa kävijöilleen unohtumattoman shoppailukokemuksen. Yli 40 tunnetun brändin tehtaanmyymälästä löydät laadukkaita tuotteita jopa 70% alennuksella normaaleista hinnoista. Helsinki Outletin tunnelmalliset ostoskadut, viihtyisät ravintolat ja monipuoliset tapahtumat tekevät siitä täydellisen kohteen koko perheelle.

Mitä Helsinki Outletista löydät?

Helsinki Outletista löydät laajan valikoiman tunnettujen brändien vaatteita, kenkiä, laukkuja, asusteita, sisustustuotteita ja paljon muuta. Myymälöistä löydät mm. seuraavia merkkejä:

  • Vaatteet: Adidas, Björn Borg, Calvin Klein, Diesel, Gant, Hugo Boss, Lacoste, Marimekko, Nike, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger
  • Kengät: Ecco, Geox, Nike, Rieker, Skechers
  • Laukut: Furla, Kipling, Samsonite
  • Asusteet: Daniel Wellington, Ray-Ban, Swarovski
  • Sisustus: Marimekko, Pentik, Vallila

Miksi Helsinki Outlet on ainutlaatuinen?

Helsinki Outlet on paljon muutakin kuin tavallinen ostoskeskus. Se on ainutlaatuinen ostoskylä, joka tarjoaa kävijöilleen paljon enemmän kuin vain shoppailua. Helsinki Outletista löydät:

  • Laadukkaita tuotteita jopa 70% alennuksella: Helsinki Outletista löydät aina alennusmyyntiä ja huipputarjouksia tunnetuilta brändeiltä.
  • Tunnelmallinen ostosympäristö: Helsinki Outletia on suunniteltu viihtyisäksi ja tunnelmalliseksi ostosympäristöksi. Ostoskadut ovat täynnä viehättäviä putiikkeja ja kahviloita, ja Keskusaukiolla järjestetään usein erilaisia tapahtumia.
  • Monipuolista palvelua: Helsinki Outletista löydät kaiken tarvitsemasi mukavaan shoppailukokemukseen. Tarjolla on mm. ravintoloita, kahviloita, leikkipuisto ja maksuton pysäköinti.

Miten löydät Helsinki Outletiin?

Helsinki Outlet sijaitsee Vantaan Kuninkaalan Porttipuistossa, aivan Kehä III:n eteläpuolella ja Lahdenväylän länsipuolella. Helsinki Outletiin on helppo tulla omalla autolla, julkisilla liikennevälineillä tai kävellen.

Helsinki Outlet – Täydellinen kohde koko perheelle

Helsinki Outlet on täydellinen kohde koko perheelle. Lapsille on tarjolla leikkipuisto, ja ravintoloista löytyy herkullisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Helsinki Outletista löydät myös monia mielenkiintoisia tapahtumia ja aktiviteetteja, jotka sopivat kaikenikäisille.

Lisätietoa Helsinki Outletista:

Vastaa