Iida Vainio kävi täyttämässä huulensa ja pukeutui tiukkaan nahka-asuun

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Mediapersoona Iida Vainio ei häpeile kauneuteen liittyvien tekojensa paljastamista ja kertoi seuraajilleen käyneensä laittamassa huuliinsa täytettä, koska edellisellä kerralla laitetut täytteet olivat lähteneet pois. Samalla kun Iida esittelee uusia huulitäytteitään, hän esittelee tiukkaa nahka-asuaan.

Kävin eilen huultentäytössä, sillä mulla oli lähtenyt viime kerrasta pois. Niin osaava tekijä ja täydellinen lopputulos! Kiitos

kertoo Iida stories-osiossaan tyytyväisyydestään uuteen huultentäyttöön

Iida julkaisi myös kuvan, josta näkee hänen uudistetut huulensa ja kireän nahka-asun. Samalla hän kertoo: ”hymyile vähän enemmän, kadu vähemmän.” Näet kuvan tässä alla.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Iidan ja Archien suhteesta ei ole saatu viime päivinä varmuutta

Iidan ja muusikko Archie Cruzin suhteesta alettiin uutisoimaan sen jälkeen, kun kaksikko nähtiin yhdessä viettämässä baari-iltaa, vaikka moni luuli siinä vaiheessa kummankin olevan vielä Farmi Suomi -ohjelman kuvauksissa. Heidät oli kuitenkin haluttu jättävän ohjelman kuvaukset, joissa he olivat tavanneet toisensa ja olleet liian läheisissä tunnelmissa.

Näin parin suhde selvisi muille: Iida Vainio nähdään Farmi Suomen uudella kaudella – pussaili baarissa toista ohjelman osallistujaa

Syykuussa uutisoitiin jo parin vakavimmista suhdeliikkeistä: Iida Vainio ja Archie Cruz: kihlat ja muutto yhteen

Noiden tapahtumien jälkeen parin erosta on ehditty uutisoimaan jo useaan kertaan eikä viime päivinä olet tullut tietoa siitä, onko pari nyt tällä hetkellä yhdessä. Archien viime päivät ovat kuluneet sairastellessa, joten suhteelle ei ole ehkä ollut aikaa.

Puolitoista viikkoa ollut kipeänä… niin jäljessä kaikesta mitä minun piti tehdä ennen lomia. Noh minkä sille voi. Olen nyt kaksi kertaa vihaisempi vuoden ’24 ensimmäisellä neljänneksellä. Toivottavasti kaikilla menee hyvin. Tehdään leipämme eteen enemmän lomien jälkeen.

kertoo Archie sairastelustaan kitarakuvan kera

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Moni haluaa kertoa myös olleensa viime aikoina paljon sairaana. Joku kertoo kuinka rankkaa se on ollut ja toivoo, että Archie voi myös pian paremmin. Ainakin muutama päivä sitten mies vaikutti tyytyväiseltä, koska oli saanut hankittua autoonsa uudet renkaat.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Hyvä Artsi! Nyt vain kovaa ajoa!

Porsche on upee😮

on autokuvaa uusine renkaineen kommentoitu

Vastaa