Jalkapalloilun taakseen jättänyt Paulus Arajuuri on nyt uuden edessä: ”Amazing Race ja puhelinpaasto!”

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Amazing Race Suomi nähdään Nelosella ja Ruudussa syksyllä, mutta kisaa ollaan käymässä juuri nyt. Yksi kisaajista on ex-jalkapalloilija Paulus Arajuuri, joka kertoi keväällä ajatuksistaan jalkapallouransa lopettamisesta:

– Olin miettinyt lopettamista jo vuosia. Vaikka tesin että aika oli oikea, koin pelkoa siitä, miltä tuntuisi luopua jostain niin rakkaasta asiasta kuin jalkapallo.

– Vaikka prosessi on edelleen kesken, olen äärimmäisen kiitollinen menneestä, innoissani tulevasta ja valmis rohkeasti kohtaamaan uudenlaisen elämän.

Paulus kertoo tässä alla olevassa upotuksessa videon avulla ajatuksistaan jalkapallouransa lopettamisesta.

Jos upotus ei aukea, avaa se auki tästä.

Paulus otti Amazing Race-kisaan mukaan näyttelijäsiskonsa

Näyttelijä Adeliina Arajuuri on Pauluksen sisko ja mukana myös Amazing Race-kisassa. Adeliina on paljastanut osallistumisensa myös Instagram-tilillään, jossa kertoo asiasta näin:

– Tämä on elämäni ensimmäinen ajastettu postaus. Olemme kyseisellä hetkellä jossakin päin maailmaa voittamassa lihaksikkaan veljeni kanssa Amazing Race kilpailua! Pitäkää peukkuja!

Jos upotus ei aukea, avaa se auki tästä.

Sama kuva löytyy myös Pauluksen tililtä, jossa Paulus aloittaa kertomalla näin:

– Amazing Race ja puhelinpaasto! Kuullaan myöhemmin kesällä…

Lue myös: Amazing Race Suomi starttaa tänään Vantaalta – nämä 11 tiimiä lähtevät elämänsä seikkailuun

Paulus on kertonut avoimesti muistakin tärkeistä elämänvaiheistaan, kuten erostaan Salkkarit tähden kanssa

Pauluksen tärkeitä elämänvaiheita on voitu seurata mm. miehen Instagram-tilin kautta, jossa hän on kertonut niistä hyvin avoimesti. Hän seurusteli muutaman vuoden ajan entisen Salkkarit-tähden Johanna Puhakan kanssa. Pari ilmoitti erostaan Instagram-tileillään hyvin pitkän viestin kera, jossa he mm. kertoivat, kuinka he pysyvät rakkaina ystävinä. Johanna odottaa nyt kaksosia näyttelijäpuolisonsa Samuel Glassarin kanssa.

Lue myös: Hän on Paulus Arajuuren uusi rakas – katso kuvat ja tiedot onnellisesta parista

Myös Pauluksella on uusi rakas Saaga, joka on välillä vilahtanut Pauluksen julkaisuissa. Parilla on 13 vuoden ikäero, Saagan ollessa vähän yli 20-vuotias ja Paulus on jo reilusti yli 30-vuotias.

Vastaa