Kauniit ja rohkeat -Brooke ei näytä lähellekään ikäiseltään – häikäisi paljastavassa mekossa

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Saippuasarjaa Kauniit ja rohkeat on esitetty Suomenkin televisiossa jo kymmenien vuosien ajan. Brookea näyttelevä Katherine Kelly Lang on näytellyt sarjassa jo alusta asti, ja hänelle on tietysti ehtinyt kertyä jo ikääkin kaikkien sarjan vuosien aikana. Sarjaa alettiin tehdä jo vuonna 1987.  

Lang on jo yli 60-vuotias, mutta sitä on vaikea uskoa. Hän näyttää sekä kasvoiltaan että keholtaan kuin nuorelta naiselta. Siitä saatiin taas kerran todiste, kun hänet nähtiin Emmy-gaalajuhlallisuuksissa upea ja paljastava mekko päällä. Hän julkaisi juhlissa otetun kuvan itsestään myös omalla Instagram-tilillään, joka löytyy upotettuna tästä alta.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Kuva on saanut paljon ihailua kohteekseen, joka ei ole ihme, koska Lang näyttää kuvassa häikäisevän kauniilta.

Lang julkaisi myöhemmin lisää kuvia gaala-asustaan

Vaikka yksikin kuva kertoo jo sen, kuinka nuorekas Lang on yli 60-vuotiaaksi, saatiin myöhemmin ihailla vielä lisää kuvia hänen upeasta gaala-asustaan ja olemuksestaan. Tässä alla nähdään lähempää kuvaa hänen asustaan sekä pari muuta kuvaa.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Lang on esittänyt Brookea pian jo 40 vuoden ajan

Kun Kauniit ja rohkeat alkoi näkymään televisioissa, oli Lang vielä alle 30-vuotias nuori nainen. Hän on nyt yli kaksi kertaa vanhempi, mutta edelleen yhtä näyttävän näköinen. Hän on jo isoäitikin, kuten myös Kauniissa ja rohkeissa.

Tässä alla on upotus julkaisusta, jossa Langista on kuva hänen lapsenlapsensa kanssa. Ei uskoisi kuvan perusteella, että kyseessä on isoäiti. Langilla on kuvassa päällään paljastava uima-asu ja siitä voi nähdä, kuinka hyvässä kunnossa hänen kroppansa on.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Vastaa