Kesälomaviihdettä: 10 Elokuvaa Katsomo- ja Ruutu-palveluista

Kirjoittajan kuva

By Lena

Kesäloma on täydellinen aika rentoutua ja nauttia elokuvista, jotka vievät sinut uusiin maailmoihin ja tarjoavat unohtumattomia hetkiä. Sekä Katsomo- että Ruutu-palvelut tarjoavat laajan valikoiman elokuvia, jotka sopivat täydellisesti kesäloman viettoon. Tässä on kymmenen suositusta, jotka löydät näistä palveluista.

1. Bohemian Rhapsody (Katsomo)

Ikäraja: 12

Tämä elokuva kertoo legendaarisen rock-yhtye Queenin ja sen ikonisen laulajan Freddie Mercuryn tarinan. ”Bohemian Rhapsody” on musikaalinen draama, joka vie katsojat aikamatkalle 1970-luvun rockin maailmaan. Elokuva on täynnä Queenin musiikkia ja tarjoaa syvällisen katsauksen Mercuryn elämään, taisteluihin ja menestykseen.

2. The Secret Life of Walter Mitty (Ruutu)

Ikäraja: 7

Walter Mitty (Ben Stiller) on tavallinen mies, joka unelmoi seikkailuista. Kun hänen työnsä Life-lehden arkistossa on vaarassa, hän lähtee uskomattomalle matkalle ympäri maailmaa. ”The Secret Life of Walter Mitty” on inspiroiva ja visuaalisesti upea elokuva, joka muistuttaa meitä elämän kauneudesta ja rohkeudesta toteuttaa unelmamme.

3. A Star Is Born (Katsomo)

Ikäraja: 12

Bradley Cooperin ja Lady Gagan tähdittämä ”A Star Is Born” on koskettava tarina rakkaudesta ja menestyksestä. Elokuva seuraa kokeneen muusikon ja nousevan laulajan välistä suhdetta, heidän yhteisiä unelmiaan ja kohtaamiaan haasteita. Tämä musiikillinen draama on saanut ylistystä niin näyttelijäsuorituksistaan kuin mukaansatempaavasta soundtrackistaan.

4. Wonder (Ruutu)

Ikäraja: 7

”Wonder” kertoo Auggie Pullmanin (Jacob Tremblay) tarinan, joka syntyi kasvojen epämuodostuman kanssa. Kun Auggie menee ensimmäistä kertaa kouluun, hän kohtaa haasteita mutta myös löytää ystäviä ja ymmärrystä. Tämä koskettava draama korostaa ystävyyden, rohkeuden ja hyväksynnän tärkeyttä.

5. The Grand Budapest Hotel (Katsomo)

Ikäraja: 12

Wes Andersonin ohjaama ”The Grand Budapest Hotel” on visuaalinen mestariteos, joka kertoo tarinan hotellin legendaarisesta concierge Gustave H (Ralph Fiennes) ja hänen uskollisesta apulaisestaan Zero Moustafasta (Tony Revolori). Elokuva on täynnä huumoria, draamaa ja ainutlaatuisia hahmoja, jotka tekevät siitä nautinnollisen katselukokemuksen.

6. La La Land (Ruutu)

Ikäraja: 7

”La La Land” on värikäs ja musikaalinen rakkaustarina, joka kertoo kahden unelmoijan, Mian (Emma Stone) ja Sebastianin (Ryan Gosling), suhteesta Los Angelesissa. Elokuva on täynnä upeaa musiikkia, tanssikohtauksia ja visuaalista kauneutta, joka vie katsojat mukanaan.

7. Jumanji: Welcome to the Jungle (Katsomo)

Ikäraja: 12

”Jumanji: Welcome to the Jungle” on moderni seikkailuelokuva, jossa neljä nuorta löytää vanhan videopelin ja joutuu sen sisään. Heidän täytyy pelata peli läpi selviytyäkseen takaisin todellisuuteen. Tämä elokuva tarjoaa jännitystä, huumoria ja toimintaa koko perheelle.

8. The Pursuit of Happyness (Ruutu)

Ikäraja: 7

”The Pursuit of Happyness” on inspiroiva draama, joka perustuu tositarinaan Chris Gardnerista (Will Smith), joka taistelee taloudellisten vaikeuksien kanssa mutta ei luovu unelmistaan. Elokuva on koskettava ja inspiroiva tarina sitkeydestä ja toivosta.

9. Paddington 2 (Katsomo)

Ikäraja: 7

”Paddington 2” jatkaa suloisen karhun seikkailuja Lontoossa. Kun Paddington haluaa ostaa täydellisen lahjan tädilleen, hän joutuu väärin perustein syytetyksi varkaudesta. Tämä elokuva on sydämellinen ja hauska seikkailu, joka sopii koko perheelle.

10. Me Before You (Ruutu)

Ikäraja: 12

”Me Before You” on romanttinen draama, joka perustuu Jojo Moyesin suosittuun romaaniin. Se kertoo tarinan Lou Clarkista (Emilia Clarke), joka alkaa työskennellä halvaantuneen Will Traynorin (Sam Claflin) hoitajana. Elokuva tutkii rakkautta, elämän haasteita ja valintoja, joita teemme rakkaidemme vuoksi.


Nämä kymmenen elokuvaa tarjoavat monipuolista viihdettä kesälomalle, olitpa sitten romantiikan, draaman, seikkailun tai komedian ystävä. Katsomo- ja Ruutu-palveluista löydät varmasti jotain, joka sopii juuri sinun makuusi. Nauti elokuvahetkistä ja anna tarinoiden viedä sinut mukanaan!

Vastaa