Metallican Helsingin konsertti puhutti – Idan ja Arhien outo käytös ja Marja Hintikan erikoinen huomio vessajonoista

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Helsingin Olympiastadionilla nähtiin Metallican esiintyminen sekä viime perjantaina että sunnuntaina. Se on osa M72-maailmankiertuetta ja tällä kerralla koettiin paljon erikoisia tapahtumia, jotka ovat puhuttaneet paljon.

Konsertissa oli kohdattu vessaongelmia, ainakin miesten keskuudessa

Moni on kertonut tunnelmistaan konsertissa, joista kaikki eivät ole olleet positiivisia. Monien negatiiviset kokemukset liittyvät WC-käyntiin. Vessajonot olivat kasvaneet ilmeisesti aivan liian pitkiksi, jolloin osa miehistä oli Iltasanomien mukaan päättänyt virtsata rekkojen ja paitamyymälöiden taakse.

Live Nationista, joka oli konsertin järjestäjä, oli kerrottu, kuinka he olivat tiedostaneet stadionin kiinteiden vessojen määrän haasteellisuuden suuremmissa tapahtumissa. He olivat sen vuoksi tuoneet alueelle lisää vessoja ja ihmisiä oli ohjeistettu siirtymään seuraavien vessojen jonoihin, jos ensimmäinen eteen tullut vessajono oli liian pitkä, koska seuraavassa se voisi olla jo lyhyempi.

Maria Hintikka oli ollut myös paikalla konsertissa miehensä Ile Uusivuoren sekä heidän vanhimpien lastensa kanssa. Hän oli tehnyt siellä erikoisen huomion. Hänen mukaansa naisten vessaan oli viisi kertaa lyhyemmät jonot kuin miesten.

Myös kohupari Ida ja Archie oli nähty konsertissa, mutta vain hetken aikaa

Ida Vainio on juuri palannut Farmi Suomen kuvauksista ja hän ehti myös Metallican konserttiin. Ida julkaisi Instagramin Stories osiossaan kuvan autosta, jossa hän istuu kihlattunsa Archien kanssa. Kuvatekstin mukaan tiedossa oli rokkia.

Lue myös:

Iida Vainio lähti taas Farmi Suomen kuvauksiin – mukana vain edellisten kauden kisaajia

Iida Vainio ja Archie Cruz – uusi onoff pari Suomen viihdetaivaalle

Pari olikin nähty Metallican konsertissa istumassa istumakatsomossa. Seiskan mukaan heidän käytöksensä oli kuitenkin kummastuttanut. He olivat nimittäin istuneet katsomossa vain noin 15 minuutin ajan, jonka jälkeen he eivät olleet enää palanneet takaisin. Aavisteltiin, että heidän mielestään ulkona oli ollut liian kylmä ja he olivat lähteneet lämmittelemään.

Vastaa