Pettynyt Clarissa Hedman tilittää putoamistaan: ”Selviytyjät on raaka peli… sain puukkoa…” – näin se toteutettiin

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Diili-voittaja Clarissa Hedman sai jättää Selviytyjät-kisan hänen saadessaan heimoneuvostossa kuusi ääntä, kun kaksi muuta ääntä vei entinen Miss Suomi Alina Voronkova. Clarissan mukaan äänestystulos oli hänelle kova pettymys ja hänellä olisi ollut vielä näytettävää ja annettavaa.

Fiilikset heimoneuvoston jälkeen oli äärimmäisen pettyneet ja jopa hieman surulliset. 😕

Hieno peliliike muilta ja siitä hatunnosto! 👏

kertoo Clarissa pettyneenä
Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Clarissa pitää Selviytyjiä raakana pelinä eikä siellä voi luottaa kenenkään täydellisesti. Pudotus oli hänelle suuri yllätys

Mutta tietty harmittaa sillä koin että mulla olisi ollut vielä paljon näytettävää ja annettavaa – etenkin yksilökilpailuissa. Selviytyjät on raaka peli ja kehenkään ei voi 100% luottaa, mä luotin vähän liikaa mun liittolaisiin ja sain puukkoa selkään. 😅 Mutta samaan aikaan siitä onnellinen, että tämä pudotus tuli itselle aivan puskista niin pääsin nauttimaan viimeisestä päivästä eikä päässä pyörinyt vielä kotiinlähtö! 🙏

jatkaa Clarissa avautumistaan putoamisestaan

Kokemus oli hyvä, mutta Clarissa kertoo mielipiteensä myös kisan varjopuolista

Selviytyjät-kisaan osallistuminen ei ole Clarissan mielestä mikään helppo tehtävä, vaikka hän pitääkin kokomustaan hyvänä. Hän avautuu ensin kisan varjopuolista.

Selviytyjät oli kokonaisuudessaan mieletön kokemus, paljon rankempi tosin kun osasin koskaan odottaa! Rankinta saarella itselle oli ehdottomasti tylsyys sekä psykologisen pelin varjopuoli eli juonittelu ja kokoaikainen epävarmuus.

kertoo Clarissa

Clarissa kertoo myös mitä hyvää Selviytyjissä hänen mielestään on ja mitä hän olisi vielä halunnut kokea ennen tippumistaan kisasta.

Sain Selviytyjät-reissulta ihania uusia ystäviä, mistä eniten kiitollinen! ❤️❤️❤️ Jäi kuitenkin jotain hampaankoloon ja niin kuin sanottu niin olisi ollut mahtavaa päästä heimojen yhdistymiseen ja kokemaan nuo yksilökilpailut, missä uskon että olisin voinut pärjätä hyvin!

No mutta näillä mennään ja kohti uusia seikkailuita. 🥳

Kiitos tsemppaajille, kanssakilpailijoille ja tuotannolle ikimuistoisesta matkasta! ❤️❤️

kertoo Clarissa

Alina on myös kommentoinut Clarissan julkaisua:

”🤝🏼❤️upea, kova ja samperin karismaattinen!”

Vähän aiemmin kisasta pudonnut Rosanna Kulju on myös kommentoinut Clarissan julkaisua lyhyesti:

”Sinä❤️”

0 kommenttia artikkeliin ”Pettynyt Clarissa Hedman tilittää putoamistaan: ”Selviytyjät on raaka peli… sain puukkoa…” – näin se toteutettiin”

Vastaa