Roope Rannistoa petkutettiin Selviytyjissä ja hän putosi – näin hän kertoo tuntemuksistaan nyt

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Selviytyjät Suomen kolmannessa jaksossa nähtiin paljon mielenkiintoisia käänteitä, mutta myös petkutusta ja mielensäpahoittamista. Yksi yllätys koettiin, kun kilpailijat jaettiin uudelleen siten, että heimoissa ei ole enää joko pelkkiä naisia tai miehiä.

Mediapersoona Roope Rannisto ei ehtinyt olemaan kauaa uudessa heimossaan, koska hänet äänestettiin heimoneuvostossa ulos kisasta ja hänen yllätyksekseen vielä yksimielisesti. Roope oli tästä todella pettynyt ja nyt hän kertoo tuoreeltaan ajatuksiaan putoamisestaan, kuten Rosanna kulju kertoi omasta putoamisestaan viikko sitten.

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Roope kertoo ajatuksiaan pettymyksestään ja joukkueen selänkääntämisestä

Roope aloittaa kertomalla miltä hänestä tuntui, kun kaikki halusivat äänestää hänet pois kisasta:

”Pettymys on kova.

Kova oli tahto taistella joukkueen eteen, mut lopulta välillä se on se oma joukkue, joka kääntää sulle selkänsä.

Peliähän se vaan on. Näin sen koitin mieleeni istuttaa, samase miten käy.”

Hän kertoo kuitenkin saaneensa Selviytyjistä myös uskomattomia kokemuksia:

”Kokemuksena Selviytyjät oli aivan uskomaton. Se oli kun satukirjasta, kun saarelle saavuin ja näin maisemia. Mieleeni jäi parhaiten ensimmäisten sateiden jälkeen taivaalla näkyvät välkkyvät pilvet, jotka kaartelivat poispäin saarelta. En pystynyt nukkumaan ja kapusin pois laavusta ja kävelin rantaan. Katselin maisemia jokusen kymmentä minuuttia ja tutkiskelin mieltäni sekä tilannettani ’missä mä oikeen oon? Miten mä oon tänne päätynyt?

Kiitos mahdollisuudesta, hampaankoloon kyllä jäi vielä näyttämistä.”

Roope ei ollut onneksi muille katkera kovin pitkään ja hän haluaa kiittää matkastaan:

”Lopputunnelmat: opin itsestäni käsittämättömän määrän uusia piirteitä. Eli tavoitteeseen päästy. Jos joku miettii, jäinkö katkeraksi tietyille henkilöille pudotuksesta…jäin. Ehkä noin vuorokauden ajaksi. Lopulta se ei mua enää haitannut, käsittelin asian ja nostin ”leuan kohti taivasta” niinkuin vikassa haastattelussa sanoin. Erikoinen vertaus, mutta menkööt.

Kiitos tsempistä yleisölle ja kiitos matkasta koko Selviytyjät porukalle! ❤️”

Joku halusi kertoa myös mietteensä Roopen putoamisesta:

”Tykkään tost taktiikast et äänestetään vahvimmat pelaajat (haasteis) ulos sillee et hävitään mahdollisimman ylivoimasesti kaikki kisat😮‍💨 mut hyvä roope🥰”

Vastaa