Rosanna Kulju kertoo ajatuksiaan aikaisesta putoamisestaan Selviytyjissä: ”Tottakai olin pettynyt ja harmitti ihan saata…”

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Selviytyjät Suomi oli Rosanna Kuljun osalta lyhyt kilpailu. Rosanna äänestettiin kisasta toisena pois, joka oli lähellä tapahtua jo ensimmäisessä äänestyksessä, mutta Niina Kuhta pelasti tilanteen lähtemällä itse omasta tahdostaan kisasta pois.

Rosanna julkaisi Instagram-tilillään ajatuksiaan putoamisestaan ja aloitti sen näin:

”Nöyrä kiitos kaikista viesteistä koskien Selviytyjiä. Oli mieletön kokemus jota muistelen pelkästään lämmöllä❤️

Peli on peliä ja pelin ulkopuolella meidän heimo oli kuin pieni perhe. Sanoinkin mun loppupuheessa heimoneuvostossa, että oon etuoikeutettu että oon saanut tutustua näihin kaikkiin tyyppeihin ja kuinka se merkitsee mulle enemmän kuin kisan voitto. Sitä ei näkynyt telkkarissa, kuten paljon muitakin asioita ja keskusteluita.”

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Näin aikaisessa vaiheessa tippuminen oli tietysti pettymys

Koska Rosanna joutui lähtemään kilpailusta pois jo heti alkuvaiheessa, oli se hänelle tietysti pettymys, josta hän halusi kertoa muille:

”Tottakai olin pettynyt ja harmitti ihan saatanasti. Olisin halunnut jäädä viidakkoon ja kokea enemmän kisoja, itse henkisestä pelaamisesta en välittänyt oikein lainkaan.”

Rosanna kertoo saaneensa ohjelman kautta elämäänsä monta ihanaa ihmistä:

”Mun elämään tuli ohjelman kautta ihania ihmisiä ja oon tosi onnellinen jokaisesta, erityisesti sinusta @clarissahedman ❤️

Nyt jään seurailemaan kilpakumppaneiden matkaa…

Myös osa katsojista on pettyneitä Rosannan tippumiseen

Rosanna on saanut paljon viestejä Selviytyjät-ohjelmaan liittyviin julkaisuihinsa. Monissa niistä kerrotaan pettymyksestä Rosannan aikaisessa vaiheessa tippumiseen.

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Lemppari tippu🥺 Huonoin jakson lopetus ikinä.. Ei tarvi enää kattoo tätäkään ohjelmaa🥺😮‍💨

Oli kyllä tylsä tiputus. Sinä ja Kipa mun suosikit🔥

Huonosti äänestetty 😪 no ei tarvii enää kattoo selviytyjii loppuun!

Voi hitto😳Olit liian kova kilpailija🔥Oisin niin halunnut nähdä sut jatkossa.

on kommentoitu pettymyksestä Rosannan tippumiseen kisasta

He, jotka seuraavat kilpailua vielä Rosannan tippumisen jälkeen, pääsevät tekemään sen joka sunnuntai Nelosella kello 19.30. Siellä selviää mm. saavatko naiset tulen vihdoin syttymään vai syödäänkö naisten joukkueessa edelleenkin kylmää taikinaa.

0 kommenttia artikkeliin ”Rosanna Kulju kertoo ajatuksiaan aikaisesta putoamisestaan Selviytyjissä: ”Tottakai olin pettynyt ja harmitti ihan saata…””

Vastaa