Selviytyjät Suomi 2024 -kilpailijan Viivi Altosen paljastus: ”…somepuikossa on meikän äiti…Älkää lähettäkö äitille törkyviestejä…”

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Vuoden 2024 Selviytyjät Suomi -kilpailijat on paljastettu. Yksi heistä on vuoden 2020 Miss Suomi Viivi Altonen. Viivi on nyt paljastanut osallistumisensa myös Instagram-tilillään, jossa hän kertoo hänen sometilejään seuraaville hyviä uutisia. Somepäivityksiä on nimittäin tiedossa myös sinä aikana, kun Viivi itse on kilpailemassa Etelä-Malesian viidakossa.

Tällä hetkellä oon matkalla kohti tuntematonta viidakkoa ja somepuikossa on meikän äiti, joka tulee postaileen tänne ajastettuja juttuja seuraavat viikot. Älkää lähettäkö äitille törkyviestejä.

Kertoo Viivi äitinsä avusta somepäivityksissä

Viivin jännityksen kilpailuun osallistumisesta on helppo aistia tästä päivityksestä

Viivi kertoo päivityksessään jännityksestään ja ajatuksistaan, joita hänellä on kilpailusta mielessä.

Hän aloittaa päivityksensä näin:

– Se on nyt menoa!! Oon mukana uudella tulevalla Selviytyjät -kaudella. Tästä tulee varmasti unohtumaton ja ikimuistoinen reissu! WOOOP!!

Tässä alla on upotettuna koko Viivin päivitys.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Tätä kaikkea Viivi ajattelee kilpailusuorituksestaan:

– Jännittää ja tekis mieli ehkä vähän kiljua😹 Lähden reissuun innolla, teen parhaani ja koitan tehdä itseni ylpeäksi. Tuskin oikein edes ymmärrän minne oon lähdössä, ennen kun oon saarella ja tajuan, että jaahas tässä asutaankin sit nyt taivasalla tästä eteenpäin tuntemattomien ihmisten kanssa😹

Viivi arvailee, että tämä kokemus ei unohdu koskaan:

– Selviytyjät on konseptina kiehtova, ennalta-arvaamaton, henkistä kanttia testaava sosiaalinen seikkailu, jonka varmasti muistaa lopun ikää.

Edelliseen Selviytyjät -kauteen osallistunut Alina Voronkova tsemppaa Viiviä tulevaan koitokseen:

– Tää on sun vuosi!🔥😻 Nauti seikkailusta, oot luotu tohon ympäristöön ja käärmeily varmasti alkaa onnistumaan matkalla🐍

Viiville on sadellut tsemppejä monilta muiltakin julkisuuden henkilöiltä, kuten tämän hetken Miss Suomelta Paula Joukaselta, joka kommentoi näin:

”En kestä!!!! Tsemppiäää!!!”

Vastaa