Selviytyjät Suomi käynnistyi ennenkokemattomilla tapahtumilla – yksi kilpailija luovutti ja joukkuejako yllätti

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Selviytyjät Suomen ensimmäinen jakso tarjosi shokeeraavia käänteitä ja täysin uudenlaisia kokemuksia. Ensimmäinen täysin ennenkokematon tapahtuma liittyi kilpailijoiden joukkuejakoon. Sen myötä kilpailussa on nyt ensimmäistä kertaa pelkästään naisista ja miehistä koostuvat joukkueet.

Miesten joukkueen kisaajat ovat juontaja Gogi Mavromichalis, näyttelijä Ismo Apell, ex-painija Rami Hietaniemi, mediapersoona Sergey Hilman, artisti Viki ”Seksikäs Suklaa” Konssi, huippukokki Teemu Laurell, toimittaja Lloyd Libiso, mediapersoona Roope Rannisto ja laulaja-lauluntekijä Teemu Roivainen.

Naisten joukkueeseen kuuluvat bikini fitness -urheilija ja sometähti Sonja Aiello, Diili-voittaja 2022 Clarissa Hedman, maastohiihtäjä Riitta-Liisa Roponen, Miss Suomi 2018 Alina Voronkova, radiojuontaja Tytti Junna, yrittäjä Niina Kuhta, mediapersoona Rosanna Kulju, somevaikuttaja Pinja Sanaksenaho ja valmentaja Kira “Kipa” Tiivola.

Ensimmäinen heimoneuvosto loppui shokkikäänteeseen

Naisten joukkue Sotong joutui ensimmäiseen heimoneuvostoon, jossa äänestystulosten perusteella poistujaksi äänestetty ei joutunutkaan jättämään kisaa. Joukkue äänesti joukostaan lähtijäksi Rosanna Kuljun, mutta Rosanna saikin jäädä vielä kisaan Niinan Kuhdan tehdessä suuren päätöksen.

Niina valitteli jo ennen heimoneuvostoon menoa pelkotiloistaan ja epämiellyttävistä tuntemuksistaan, jotka liittyivät univaikeuksiin, ötököiden puremisiin ja muihin viidakon tuomiin ongelmiin. Nainen nosti äänestystuloksen selvittyä kätensä ylös ja ilmoitti päättävänä omalta kohdalta kisan. Näin ollen Rosanna sai jäädä vielä kisaan, mutta hänellä on seuraavassa äänestyksessä ns. musta ääni eli valmiiksi yksi ylimääräinen ääni.

Niina selitti lähtöpäätöstään näin: ”Kun tuli sateinen yö saarella ja katselin tähtiä, mietin, mitä on tullut koettua. Samalla minulle tuli pakokauhu, että en halua enää jäädä. Samassa, miten ihanaa, kaunista ja upeaa kokemusta se oli, oli se minulle myös yhtä helvettiä.”

Niinan päätös tuli yllätyksenä katsojille, mutta niin myös kilpailijoille. Seuraavassa jaksossa nähdään kuinka Rosannan jääminen kisaan onnistuu, koska hänethän joukkue olisi itse halunnut pudottaa kisasta pois.

Niina ehti olla kisassa mukana vain kolme päivää. Hän lähti kisasta lähes suoraan viettämään omia häitään, jona jälkeen häntä odotti miellyttävämpiä matkakokemuksia häämatkan merkeissä.

Selviytyjät Suomen seuraavia tapahtumia päästään näkemään Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin kello 19.30.

0 kommenttia artikkeliin ”Selviytyjät Suomi käynnistyi ennenkokemattomilla tapahtumilla – yksi kilpailija luovutti ja joukkuejako yllätti”

Vastaa