Selviytyjät Suomi – yllättävä äänestystulos hämmensi juuri ennen heimojen yhdistämistä

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Heimot yhdistyivät Selviytyjät Suomessa, mutta ennen yhdistymistä yksi joutui jättämään kilpailun. Heimoneuvostossa eivät istuneet enää yhden heimon edustajat, vaan kutsun paikalle saivat kaikki jäljellä olevat kisailijat.

Yksi äänestettiin kisasta pois juuri ennen heimojen yhdistymistä

Äänestyksessä koettiin yllättäviä hetkiä, kun ennen äänien laskua hyvinvointivalmentaja Kira ”Kipa” Tiivola kaivoi onnenavaimen esille. Alina Voronkovaa ei voinut äänestää, koska hän oli voittanut koskemattomuuden. Monissa äänestyskohteisiin liittyvissä keskusteluissa mainittiin Kipa sekä painija Rami Hietaniemi.

Kipa osasi ehkä aavistaa saavansa ääniä, joten hän käytti hallussaan olevaa onnenavainta itseensä, jolloin yhtä hänen saamaansa mahdollista ääntä ei laskettaisi. Se ei kuitenkaan auttanut, koska hän sai silti heimoneuvostolta eniten ääniä eli yhden enemmän kuin Rami. Moni jo pudonnut kertoi hämmästyneensä, että putoaja oli Kipa.

Kipa on jo ehtinyt julkaisemaan mietteitään Selviytyjät Suomi osallistumisestaan ja näin hän siitä mm. kertoo:

”Vaikka olisi ollut huikeeta jäädä kisaamaan, niin olo oli myös monelta osin helpottunut. Heimoneuvostopäivänä tiesin, että tänään lähtö käy eli äänestystulos ei tullut itselleni yllätyksenä. Ja vaikka peli on peliä, niin omaa lähtöfiilistäni lämmitti hurjan paljon se, että oman soihtuni lopulta sammuessa jaksossa 8 tiesin itselleni merkityksellisimpien heimolaisten seisseen takanani ja tukeneen mua loppuun asti. Se fiilis on priceless – kiitos kun olette mun elämässäni yhä!❤️

Kipa kertoo hauskasti myös mitä herkkuja hän pääsi heti nauttimaan:

”Sain pepperonipizzaa ja valkosipulileipiä jääkaappikylmän Cola Lightin kera!”

Jos upotus ei aukea, avaa se auki tästä.

Kipaa jäätiin kaipaamaan ja joku kommentoi siitä näin:

”Tuli kyllä niin suru kun jouduit pois, oli niin ihana seurata sun matkaa 🔥💛”

Heimoja on nyt vain yksi

Heimot Sotong ja Ular ovat historiaa ja kaikki jäljelle jääneet kisaajat kuuluvat nyt Barrakuda-nimiseen heimoon. Heimot yhdistettiin heti sen jälkeen, kun Kipa oli äänestetty kilpailusta ulos.

Edellisellä viikolla tippui Gogi Mavromichalis ja sitä ennen Clarissa:

Pettynyt Clarissa Hedman tilittää putoamistaan: ”Selviytyjät on raaka peli… sain puukkoa…” – näin se toteutettiin

Yksi jäljelle jääneistä kymmenestä kisaajasta tulee voittamaan Selviytyjät Suomen sekä 30 000 euroa, mutta vielä on edessä monia vaikeita hetkiä ennen kuin selviää, kuka voiton saa.

0 kommenttia artikkeliin ”Selviytyjät Suomi – yllättävä äänestystulos hämmensi juuri ennen heimojen yhdistämistä”

Vastaa