Selviytyjät-voittaja Teemu Roivaisen ex-rakkaan onnittelut: ”Yllätit meidät kaikki sinnikkyydelläsi ja kestävyydelläsi (onhan lempiharrastuksesi syöminen)”

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Selviytyjät Suomi 2023 voittaja on selvinnyt ja voiton nappasi laulaja Teemu Roivainen. Roivainen valittiin voittajaksi myös Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 2014, jolloin hänet kruunattiin tangokuninkaaksi.

Näin Teemun voitto ratkesi: Hän on Selviytyjät Suomi -voittaja – yksi ääni ratkaisi kilpailun!

Roivaiselle on sadellut onnitteluja esimerkiksi hänen Instagram-tilinsä kautta. Onnitteluja on tullut hänen voittoaiheeseensa liittyvän julkaisunsa yhteyteen, johon hän itse laittoi isoilla kirjaimilla lyhyesti vain, että voitto ja perään palmusymboli. Julkaisussa on kuva, jossa hän pitelee voittokylttiä ja hänen ympärillään ovat kaikki vielä kisapaikalla olleet muut Selviytyjät-kilpailijat.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Myös Roivaisen ex-rakas ja hyvä ystävä halusi onnitella tuoretta Selviytyjät-voittajaa

Roivainen seurusteli aikoinaan Saara Aallon kanssa, mutta ero ei vaikuttanut heidän ystävyyteensä. Aalto on nyt onnitellut ystäväänsä Selviytyjät Suomen voittamisesta. Samalla hän halusi muistuttaa, kuinka miehellä on tapana voittaa asioita. Hän mainitsi tässä hauskasti kisoina myös yatzyn ja mölkyn.

Aalto on itse jäänyt monissa kilpailuissa toiseksi, kuten esimerkiksi X Factor UK -kilpailussa, Talent Suomessa, Uuden Musiikin Kilpailussa ja The Voice of Finland -kilpailussa sekä ilmeisestu myös yatzyssa ja mölkyssä.

Onnea rakas @teemuroivainen Selviytyjät-ohjelman voitosta 😍⭐️

aloittaa Aalto onnittelemalla hyvää ystäväänsä voitosta

Aalto jatkaa julkaisuaan kertomalla, kuinka Roivaisella on tapana voittaa asiat, joissa hän kilpailee.

Sinä oot se tyyppi, joka osaa mitä vaan!

Se, jonka kanssa ollaan yhdessä selviydytty vaikka ja mistä, ja puskettu toisiamme kehittymään 🙏🏼❤️

Niin mukava, taitava, luotettava ystävä…

… ja se, joka voittaa aina 🤣 (on kyseessä sitten Yatzy, mölkky, Tangomarkkinat tai Selviytyjät!)

kertoo Aalto

Aalto kertoo julkaisun lopussa hauskasti, kuinka tämä voitto kuitenkin yllätti monet, koska Roivaisella on harrastus, joka ei kuulosta siltä, että ainakaan sen avulla tätä voittoa olisi voinut tulla.

Silti täytyy sanoa, että ylitit kyllä itsesi ja yllätit meidät kaikki sinnikkyydelläsi ja kestävyydelläsi (onhan lempiharrastuksesi syöminen 😅).

vitsailee Aalto

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Näin Saara on avautunut lapsuudestaan:

Saara Aalto avoimena lapsuudestaan: Kotona ei kuunneltu kuin yhtä artistia

Aalto ja Roivainen ovat esiintyneet yhdessä jo nuoresta lähtien. He ehtivät seurustella yhdeksän vuoden ajan ja päätyivät eroon vuonna 2013. He ovat silti edelleen hyviä ystäviä ja välillä esiintyvätkin vielä yhdessä.

0 kommenttia artikkeliin ”Selviytyjät-voittaja Teemu Roivaisen ex-rakkaan onnittelut: ”Yllätit meidät kaikki sinnikkyydelläsi ja kestävyydelläsi (onhan lempiharrastuksesi syöminen)””

Vastaa