Selviytyjissä nähtiin verta ja selkään puukotus – ”Tarkkana olisi pitänyt olla…”

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Selviytyjät Suomen Sotong-heimo joutui jo neljännen kerran äänestämään yhden heimojäsenistä pois kisasta. Viimeksi ulos äänestettiin Roope Rannisto, joka sai yllättyä siitä, kuinka hänen luulemansa liitto Lloyd Libisonin kanssa ei pitänyt äänestyksessä. Lloyd petti lupaukset ja äänesti Roopea, kuten muutkin.

Nälkäinen Ular joutui kovan paikan eteen, mutta vaikeassa tehtävässä onnistuttiin

Ennen viimeisintä äänestystä leirillä jouduttiin kokemaan verisiä hetkiä. Se jouduttiin kokemaan pakon edessä, jotta syötävää riittäisi. Ular-heimo voitti kisasta kukon, mutta se piti tappaa, jotta siitä olisi heimolle jotain hyötyä. Heimossa päätettiin yhdessä, että kukon henki viedään. Se ei ollut helppo tehtävä, mutta siinä onnistuttiin ja tekijänä oli Rami. Gogi sai kyniä linnun ja hän kertoi kuinka oli ihan hyvä nähdä, miten lihaa saadaan lautaselle.

Heimoneuvostossa koettiin taas kerran selkäänpuukotus

Jos Ular-heimo joutui tekemään kukon kohdalla verisen päätöksen, ei Sotong-heimossakaan vältytty puukon heilunnasta. Siellä se osui Lloyd selkään onneksi vain kuvainnollisesti, kun mies äänestettiin yksimielisesti ulos kisasta. Vaikka putoaminen ei tullut miehelle yllätyksenä, oli hänelle vakuutettu Clarissa Hedmanin toimesta, että äänestyskohteena olisi Viki Konssi.

Lloyd oli tehnyt saman kuin Sonja edellisessä heimoneuvostossa, jossa hänen ei olisi pitänyt äänestää Roopea, joka putosi. Hänellä oli liitto Roopen kanssa tai ainakin siinä luulossa Roope oli ennen äänestystulosten julkaisua.

Roope oli odottamassa Lloydia hotelissa yhdessä muiden kisassa tippuneiden kanssa. Lloyd sai pelätä millainen vastaanotto hänellä oli siellä vastassa, koska oli juuri edellisessä äänestyksessä pettänyt Roopen.

Lloyd kertoo äänestystulosten paljastumisen jälkeen tunteitaan tippumisestaan:

”Kun mun soihtu oli sammutettu ja alkoi matka tänne huvilalle, sitä katteli vaan maisemia ja oli aika tyhjä fiilis. Pettynyt olo myös, että hitsit, nyt se loppui. Oli niin makeeta, että totta kai olisi halunnut jatkaa.”

Lloyd kertoi myös tienneensä, että nyt tippuu joko hän tai Viki. Hän kertoo myös, että hänen olisi pitänyt olla tarkkana ja pelata kovemmin, jotta hän ei olisi tippunut.

Vastaa