Selviytyjistä putosi nyt Gogi – tältä näyttää putoajien hulppeassa majoituksessa

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Selviytyjät Suomi -kisassa äänestettiin jälleen yksi kisailija pois. Tällä kerralla putosi Gogi eli Constantinos Mavromichalis, joka kertoo nyt tuoreessa Instagram-julkaisussaan ajatuksiaan ohjelmanteosta. Julkaisun kuvissa nähdään myös miltä putoajien hulppea majoituspaikka näyttää. Selaa kaikki kuvat ja näet millaisessa paikassa putoajat viettivät aikaa.

GAME OVER 🏝️ – Selviytyjät Suomi ja GOGI OUT! 20 päivää viidakossa ja ai että kun olisin viihtynyt pidempään. Harmitti kun liekki sammui, mutta pelkkää peliähän tämä on – oikea elämäni odotti minua Suomessa! 🤗

🏝️

Tässä joitain kuvia, muistoja ja ajatuksia niiden takana

aloittaa Gogi päityksensä

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Gogi piti loppuun asti salassa asiaa, joka olisi voinut vaikuttaa hänen peliinsä

Kun Gogi äänestettiin pois kisasta, hän sai sen jälkeen paljastaa kivuliaan salaisuutensa, jota hän ei kertonut kesken kisan, koska pelkäsi sen vaikuttavan hänen peliinsä.

Yhdessä kisassa mun vasen jalka kolahti lankkuun ja mun koko isovarvas vääntyi. Sattui. En kertonut siitä kellekään ettei sitä pidetty heikkoutena, mutta joka kisaa varten teippasin sen tiukkaan pakettiin ja purin huulta. Nykyään vasemmassa jalassa on vaivaisenluu tämän pienen insidentin takia. Lääkäri sanoi, että oli todella huonoa tuuria että näin kävi

paljastaa Gogi kivuliaan haaverinsa

Tämä kaikki mukava odotti Gogia, kun hän poistui kisapaikalta

Vaikka äänestystulos oli Gogille yllätys eikä mieluisa, odotti häntä mukavat asiat jo heti kisapaikalta poistuessa. Hänen julkaisussaan nähdään kuvia ensimmäisestä kokisjuomasta tippumisen jälkeen ja samalla taustalla kuva hulppeasta paikasta, jossa pudonneet majoittuivat.  

Ensimmäinen kokis tippumisen jälkeen. Oli herkkua HUH!

kertoo Gogi

Ei Gogi kauaa murehtinut tippumistaan, ainakaan tämän kirjoittamansa perusteella:

”Tippumisen pettymys unohtui aika pian, kun resortilla odotti tämä rämäpäinen porukka 😂”

Joku tarkkasilmäinen oli tätä melko aikaista pudotusta jo odottanutkin:

”Tää oli harmillisesti odotettavissa, että finaaliin asti ei mennä, kun instassa alkoi näkyä liian aikaisin vihreä online-pallura. 😂 Joten oon alusta asti vaan odottanut, että missä jaksossa liekki sammuu. Harmi sinänsä, ois ollut kiva että olisit jatkanut pidempään.”

Vastaa