Sointu Borg avautuu TTK-treenien vaikeuksista: ”Miks oon lähtenyt mukaan tähän kisaan?”

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Yrittäjä Sointu Borg on mukana kisaamassa tämän kauden Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Hän oli edellisessä jaksossa pudotusuhan alla, mutta sai onnekseen vielä jäädä jatkamaan kisaa. Se ei ole naisen mukaan ollut mitään helppoa. Hän kertoo nyt, miten vaikeaa kisaan treenaaminen on hänelle ollut.

En saatana luovuta. Maanantai treeniksellä oli aivan todella tahmee. Ei saatu hakattua mun päähän juuri mitään uutta, koska kroppa kävi sunnuntaista niin pirunmoisilla kierroksilla. Keho meni luultavasti siinä pudotusuhan alla seisomisesta jonkinlaiseen pakene taistele -tilaan. Tiedän, viihdeohjelma, mutta se on kuumottava spotti olla. Sen jäljiltä aivot oli eilen pelkkää sumua. Järki sanoi, että nyt vaan uutta askelta palloon, mutta mieli oli jossain muualla. Olin aivan jossain Muumilandiassa koko muija.

avautuu Sointu vaikeista treeneistään

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Näin Sointu sai treeneihin uutta intoa

Sointu vaikuttaa saaneen treeneihin taas uutta intoa. Hän kertoo Instagram-tilillään, miten hän sen teki.

Tänään heräsin onneks virkeempänä ja kävin itseni kanssa keskustelun. Miks oon lähtenyt mukaan tähän kisaan? Haastaakseni itteeni, ollakseni epämukavuusalueella ja oppiakseni uutta. Check.

kertoo Sointu

Näin hän vielä jatkoi kertomustaan siitä, miten hän sai itsensä ajattelemaan, että huonoista pisteistä ei kannata lannistua:

”Päätin myös, että vaikka pudotusuhan alla olin ja pisteet ei kolmen ekan liven aikana oo olleet päätähuimaavia, en saa lannistua. Nyt vaan mieli rennoks ja kaasua. Mun ei tarvi tällä hetkellä olla skaban parhaimmistoa. Niin moni näkee vaikkapa koulussa hirveen duunin, mutta saa silti huonoja arvosanoja. Aina ei voi olla kärjessä, mutta se ei haittaa. Tärkeintä on pitää katse pallossa, selkä suorassa ja jatkaa eteenpäin.”

Lopussa Sointu vielä tsemppaa itseään lisää:

”Nyt on vaan heittäydyttävä prosessiin ja suhtauduttava kaikkeen uuteen ilon kautta. Yritän jokaisella tanssilla, minkä vielä saan oppia kertoa tai välittää jonkin tarinan. Pitää mielessä kaikki ne silmäparit, jotka kattoo meikäläistä lämpimien linssien kautta ja toivoo mun onnistumista.”

Katso MTV3-kanavalta tai Katsomosta sunnuntaina alkaen kello 19:30 miten Sointu nyt pärjää.

0 kommenttia artikkeliin ”Sointu Borg avautuu TTK-treenien vaikeuksista: ”Miks oon lähtenyt mukaan tähän kisaan?””

Vastaa