Sointu Borg tippui TTK:sta ja joi viiniä aamuun asti – ” Mä en tiedä onks tää niinku ok päivittää”

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman sunnuntai-illan jaksossa oli taas aika pudottaa seuraava pari pois kisasta, joka koitui Sointu Borgin ja hänen tanssiparinsa Henri Tannerin kohtaloksi. Sointu on Diili-ohjelman voittaja, mutta tästä Tanssii tähtien kanssa -kisasta ei tullut voittoa, vaan tanssiparin jälkeen kisaan jäi mukaan vielä kuusi paria.

Kisa ei ollut Soinnulle helppoa ja siitä hän avautu aiemmin:

Sointu Borg avautuu TTK-treenien vaikeuksista: ”Miks oon lähtenyt mukaan tähän kisaan?”

Sointu suuntasi putoamisen jälkeen tanssinopettajansa kera viettämään kosteaa iltaa. Hän julkaisi kuvia illasta, mutta aikaisin aamulla päästiin vielä näkemään Instagramin reels-osiossa videoita, joissa Sointu kertoo tuntemuksistaan kisasta ja siitä tippumisesta. Ensimmäisillä videoilla näkyy olevan mukana myös Henri, joka on samaa mieltä kuin mitä Sointu videolla kertoo.

Kyl mä sanon et sinne jäi semmonen kuusikko, että nyt oli meidän aika.

kertoo Sointu mietteistään kisan jatkumisesta

Sointu juhli aamuun asti ja kertoi samalla lisää tunnelmistaan

Viini taisi maistua Soinnulle, koska nainen oli hereillä vielä aikaisin aamullakin. Hän halusi kertoa silloin vielä lisää tunnelmistaan liittyen Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Samalla hän miettii, oliko ihan hyvä kertoa näistä kaikista tässä päivityksessä.

Mä en tiedä onks tää niinku ok päivittää, mut mä olin viinillä, mä oon himassa, teen smetanapitsaa, kello on jotain en tiedä mitä. Ja mun ei tarvi huomenna herätä. Kiitos Jeesus, kiitos Kristus.

kertoo Sointu aikaisen aamun tunnelmistaan

Alkuilta alkoi viinin merkeissä yhdessä Henrin kanssa. Sointi julkaisi siitä kuvan, joka löytyy tästä alta.

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Ja samalla kun mä lättäilen tota smetanaa mun pitsaan nii pakko sanoo, okei ottanut pari viiniä, mutta Tässä olossa on jotain semmosta outoo helpottuneisuutta yhdistettynä haikeuteen.

jatkaa Sointu vielä aikaisen aamun tunnelmistaan

Mä katoin et ei hitsi, nyt on niinku mun aika mennä. Takavasemmalle. Niinku rakkaudella. Ja mä odotan ens sunnuntaita, kun mä saan mennä sinne rennosti mutta myötärakkaudella seuraan ihanien tyyppien suorituksia.

haluaa Sointu vielä kertoa viineissään aikaisin aamulla

Hienoa ja kiitos teille kahdelle. ASENNE kohdillaan ja varsinkin loppusanat, jotka lausuit lopussa😂❤️ Hyvä, että pääsitte viilentäville.

haluaa joku kertoa Soinnulle

0 kommenttia artikkeliin ”Sointu Borg tippui TTK:sta ja joi viiniä aamuun asti – ” Mä en tiedä onks tää niinku ok päivittää””

Vastaa