Sometähtien sinkkuelämää saa jatkoa – tässä ovat uuden kauden sinkut!

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Viime vuonna MTV Katsomon katsotuimpien sarjojen joukkoon noussut Sometähtien sinkkuelämä jatkuu uusin jaksoin keskiviikkona 13.12. Tällä kaudella sinkkuelämäänsä meille avaavat Anne Kukkohovi, Cristal Snow, Emma Nopanen ja Mikael Sundberg.

sometahtiensinkkelamaa_s2.jpg

Sometähtien sinkkuelämää jatkuu uusin sinkuin! Odotettu kakkoskausi alkaa MTV Katsomossa 13.12. Sarjasta julkaistaan kolme jaksoa keskiviikkoisin. MTV Katsomo+ -tilaajille julkaistaan seuraavan viikon jaksot ennakkoon.

Uudet Sometähtien sinkkuelämää -kasvot Anne Kukkohovi, Mikael “Mikirotta” Sundberg, Cristal Snow ja Emma Nopanen avaavat sinkkuelämänsä päiväkirjakameralle yhden ikimuistoisen kesän ajan.

Millaisia paineita julkisuus aiheuttaa deittailemiselle? Entä miten elämä muuttuu, kun tekee tietoisen päätöksen avautua rakkaudelle? Sometähtien sinkkuelämää tuo tutut sinkut lähemmäs kuin koskaan. Tervetuloa viettämään yhdessä rakkauden kesää!

Katso esimakua uudesta kaudesta!

Tutustu sarjan sinkkuihin

Cristal Snow

sometahtien_sinkkuelamaa_kausi_2_cristal_snow.jpg

Cristal Snow on 48-vuotias taiteen ja viihteen moniosaaja: juontaja, kirjailija, ohjaaja, käsikirjoittaja, laulaja, lauluntekijä, näyttelijä ja drag-artisti. Cristal asuu yksin Helsingissä, mutta viettää paljon aikaa myös lapsuuden kotikaupungissa. 

Siitä on miltei 20 vuotta, kun työhönsä kunnianhimoisesti suhtautuva Cristal on ollut viimeksi vakavassa parisuhteessa. Uusiin ihmisiin tutustuminen ei ole helppoa monestakaan syystä. “Tajuan sen, että kun on itse homomies, joka tykkää miehistä ja leikittelee sukupuolirooleilla, tarvitsee sellaisen kumppanin, jolla on nuo asiat kohdallaan itsellään. Hän ei voi kokea sitä uhkana, vaan hänen on oltava sinut itsensä kanssa.”

Lisäksi julkisuus tuo tietysti omat haasteensa peliin. Silti Cristalin haaveena on löytää ihminen, jonka kanssa voisi jakaa elämäänsä: “Olisi vaan siistiä rakastua.”

 Emma Nopanen
  

sometahtien_sinkkuelamaa_kausi_2_emma_nopanen.jpg

Emma Nopanen on 23-vuotias näyttelijä. Suuri yleisö tuntee hänet Salattujen elämien Nella Tammisena, jota hän on näytellyt viiden vuoden ajan. Näytteleminen kuuluu vahvasti myös Emman vapaa-aikaan, sillä hän harrastaa teatteria ja improvisaatiota. Emma rakastaa matkustelua, ja viime aikoina hän on innostunut myös yksin matkustamisesta.

Emmalla on takanaan yksi vakavampi parisuhde, jonka jälkeen hän on ollut sinkkuna noin puolitoista vuotta. Emman rakkaushaaveena on löytää joku ihana ihminen, jonka kanssa voisi reissata, tehdä arkisia juttuja ja jakaa elämää. Kesän aikana Emma aikoo deittailla paljon ja avoimin mielin. “Lähden innoissani tapaamaan uusia ihmisiä, ja katsomaan löytyisikö se oikea.”  

Anne Kukkohovi
  

sometahtien_sinkkuelamaa_kausi_2_anne_kukkohovi.jpg

Anne Kukkohovi on 53-vuotias juontaja ja yrittäjä. Osan kesästään Anne viettää Koko Suomi leipoo -sarjan kuvausten merkeissä.  Anne on ollut aiemmin elämässään pitkien suhteiden nainen, ja nyt hän ottaa sinkkuelämästään kaiken irti. Suomessa deittailu tuntuu Annesta julkisuuden henkilönä haastavalta. Matkustelu onkin ollut Annelle aina iso osa elämää, ja ulkomailla hän kokee voivansa myös deittailla vapaammin.

Selkeitä tavoitteita Anne ei halua rakkauden kesälleen asettaa. “Tapana ei ole hirveästi suunnitella elämää. Reipas vuosi sitten päätin, että haluan elää vapaammin. Välillä deittaillaan urakalla, ja välillä keskitytään täysillä työhön.”

Anne sanoo, ettei varsinaisesti hae parisuhdetta. ”Jos jotain tapahtuu, niin en pistä vastaan, mutta sen täytyy olla hyvä ja oikea ihminen. Rakkauden kuviot ovat mystisiä.” 

Mikael Sundberg

sometahtien_sinkkuelamaa_kausi_2_mikael_sundberg.jpg

Mikael “Mikirotta” Sundberg on 27-vuotias somevaikuttaja ja tubettaja. Mikael asuu Espoossa yhdessä kääpiömäyräkoiransa Milon kanssa. Mikael on yhdeltä ammatiltaan kokki, ja hän fiilistelee mielellään ruokaan liittyviä juttuja sekä somessa että sen ulkopuolella. Liikkuminen on iso osa Mikaelin elämää. Miehen vapaa-aikaan liittyvät usein golf, jalkapallo, kuntosali ja padel. Mikaelin kesään kuuluvat ehdottomasti myös kalastusreissut.

Sinkkukesään Mikael aloittaa ristiriitaisissa tunnelmissa. Takana on tuore ja kipeä ero ihmisestä, jonka Mikael kuvitteli olevan elämänsä rakkaus. Mikael haluaa silti astua uuteen kesään avoimin mielin ja nauttia kesästä. “Erosta selviäminen on pirun vaikeata ja vaatii paljon aikaa. Ajattelin että tähän sarjaan lähteminen on myös keino, jolla pääsee suuntaan tai toiseen.” 

Uusiin ihmisiin tutustumisessa Mikael ei luota deittisovelluksiin, vaan toivoo kohtaavansa kiinnostavia ihmisiä kasvotusten. “Parisuhteessa tärkeää on kiva yhteinen kemia. Se että voidaan hengata kahdestaan tai kavereiden kanssa. Tosi tärkeää on myös oma aika, kaverit ja harrastukset”. 

Jaksot 1–3

Jakso 1: Pelkoja kohti
MTV Katsomossa 13.12.

Anne Kukkohovi, Mikael Sundberg, Emma Nopanen ja Cristal Snow hyppäävät alkavaan kesään ja päättävät antautua rakkaudelle, mitä se kullekin tarkoittaakaan. Mukana matkassa kulkee päiväkirjakamera. Cristal avaa ajatuksiaan haasteista, jotka on selätettävä, jotta parisuhde on mahdollinen. Anne viettää kuherruskautta itsensä kanssa, ja paljastaa miten deittailu julkisuuden henkilönä parhaiten onnistuu. Mikael Sundberg on eronnut edellisestä suhteestaan vasta hetki sitten. Mikael luuli jo löytäneensä elämänsä rakkauden, joten yllätysero pudotti korkealta. Emma tekee viimeisiä päiviä töitä Salattujen elämien näyttelijänä, mutta lataa jo kesää ajatellen Tiktokkiin videon, jonka toivoo poikivan treffipyyntöjä.

Jakso 2: Demonit
MTV Katsomossa 13.12.

sometahtien_sinkkuelamaa_s02_eps2_emma_nopanen.jpg

Cristal lähtee lomamatkalle Kreikkaan, jossa sisko usuttaa häntä Tinderiin. Mielen valtaavat kuitenkin demonit ja alemmuudentunne. Annella on treffit “Herra F:n” kanssa, ja nainen pohtii syitä sille, miksi “friends with benefits” -suhteita pidetään tuomittavana. Emma avautuu ongelmallisesta kehosuhteestaan. On vaikea heittäytyä romanssiin, kun inhoaa omia käsiään, jalkojaan, selkäänsä ja vatsaa. Mikael pohtii mustasukkaisuutta sekä sitä, haetaanko baarista jotain, mitä ei kotoa löydy.

Jakso 3: Elämä kondikseen
MTV Katsomossa 13.12.

sometahtien_sinkkuelamaa_s02_eps3_cristal_snow.jpg

Emma valmistautuu – ja päätyykin – treffeille, mutta ihan eri maahan ja eri ihmisen kanssa kuin alun perin oli tarkoitus. Cristal sairastaa yksin kotona. Hänellä on kiire saada itsensä kuntoon, mutta ajatuskin toisen ihmisen hellästä huolenpidosta oksettaa. Tie Mikaelin sydämeen käy vatsan kautta. Nyt tarjolla on rakkaudella leivottuja muffinsseja. Annen treffit Herra F:n kanssa venyvät niin, että hän myöhästyy päivän palavereistaan.

Ohjelman MTV:lle tuottaa Moskito Television Oy.

#sometähtiensinkkuelämää

Sometähtien sinkkuelämää MTV Katsomossa ke 13.12. alkaen kolmen jakson viikkotahdilla.
MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jaksot ennakkoon.

Vastaa