Taivaallinen taikausko: Elokuvatähtien välähdyksiä horoskooppien ja mystiikan maailmasta

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Astrologia ja horoskoopit on aina ollut osa popkulttuuria, ja tähtien seuraaminen – sekä taivaalla että valkokankaalla – on pitkäaikainen ihmisten harrastus. Mutta mitä tapahtuu, kun nämä kaksi tulevat yhteen? Tässä artikkelissa tarkastelemme joitakin tunnettuja elokuvatähtiä, jotka lukevat horoskooppeja ja/tai ovat taikauskoisia.

Kaija Koo

Kaija Koo, yksi Suomen tunnetuimmista laulajista, on myöntänyt olevansa taikauskoinen. Koo, joka on Leijona, on kertonut pitävänsä horoskooppeja ja taikauskoa hauskana ajanvietteenä ja inspiraation lähteenä. Hän on myös kertonut pitävänsä tärkeänä sitä, että uskoo johonkin suurempaan voimaan.

Pamela Tola

Näyttelijä Pamela Tola on tunnustanut pitävänsä astrologiasta ja horoskoopeista. Tola, joka on vesimies, on kertonut käyttävänsä astrologiaa ymmärtämään paremmin itseään ja muita ihmisiä ympärillään. Hän on kertonut lukevansa päivittäin horoskooppinsa ja pitävänsä sitä osana päivittäistä rutiiniaan.

Jenni Vartiainen

Poplaulaja Jenni Vartiainen on ilmaissut kiinnostuksensa astrologiaan ja mystiikkaan. Vartiainen, joka on Kaksoset, on kertonut, että hän näkee horoskoopit ja astrologian osana laajempaa kuvaa ihmisten monimuotoisuudesta. Hän on myös kertonut pitävänsä mystiikkaa inspiroivana ja haastavana, ja että se on vaikuttanut hänen musiikkiinsa.

Vaikka nämä suomalaiset tähdet voivat käyttää astrologiaa eri tavoin – olipa kyseessä sitten tapa ymmärtää paremmin itseään ja muita, inspiraation lähde tai vain huvittava ajanviete – h

Jennifer Aniston

Kirkas Hollywoodin tähti, Jennifer Aniston, on tunnetusti kertonut horoskooppien kiinnostavan häntä. Hän on veden merkin Kalat, ja hän on usein nähnyt kommentoivan, että hän löytää astrologian kautta uusia näkökulmia ja oivalluksia. Aniston on myös puhunut meditaation ja joogan merkityksestä elämässään, mikä korostaa hänen kiinnostustaan henkisyyttä ja mystiikkaa kohtaan.

Angelina Jolie

Angelina Jolie, eräs Hollywoodin vaikutusvaltaisimmista naisista, on kertonut ottaneensa huomioon astrologiset merkit adoptoidessaan lapsiaan. Jolie uskoo, että perheen eri merkit ovat tasapainossa ja että astrologia voi auttaa ymmärtämään perhesuhteita paremmin. Jolie on myös tunnettu buddhalaisuuden omaksumisesta, mikä kertoo hänen avoimuudestaan erilaisia spirituaalisia käytäntöjä kohtaan.

Lady Gaga

Laulaja-näyttelijä Lady Gaga, joka on saavuttanut mainetta sekä musiikkimaailmassa että elokuvateollisuudessa, on ollut avoin kiehtovista uskomuksistaan. Hän on Aries, ja on myöntänyt seuraavansa aktiivisesti horoskooppiaan. Lisäksi hänellä on taipumusta taikauskoon – hänellä on ollut tapana esittää rituaaleja, kuten puhdistavia rukouksia ennen esiintymisiään, ja hän on puhunut avoimesti uskostaan energian voimaan.

Cameron Diaz

Cameron Diaz, tunnettu näyttelijätär ja ympäristöaktivisti, on myös ilmaissut kiinnostuksensa astrologiaan. Diaz on sanonut, että hänelle horoskooppien lukeminen on tapa ymmärtää paremmin ihmisten käyttäytymistä ja heidän tapaansa kommunikoida. Diaz on Vaaka ja on maininnut, että hän tunnistaa itsessään useita Vaakan merkin piirteitä.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka elokuvatähdet ympäri maailmaa voivat nähdä horoskooppi ja taikausko osana henkilökohtaista ja ammatillista elämäänsä. Olipa kyseessä tapa ymmärtää itseä paremmin, tapa suhtautua päivittäisiin tapahtumiin tai vain keino lisätä vähän mystiikkaa elämään, näyttää siltä, että astrologian vetovoima säilyy yhtä kirkkaana kuin tähdet, jotka sen innoittivat.

Vastaa