Tätä oli putoajien elämä Selviytyjät Suomessa: ”…en kyl ikinä unohda sitä käärmettä mikä luikerteli menemään tuolla resortilla…”

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Viime sunnuntaina putosi jälleen yksi Selviytyjät Suomi 2023 -kisasta ja tällä kerralla oli vuorossa videobloggaaja ja tubettaja Pinja Sanaksenaho. Nyt kun Pinja siirtyi muiden kisasta jo pudonneiden joukkoon, saatiin tietää lisää siitä, millaista putoajien majoituksessa oli. Tietojen paljastaja oli edellisellä viikolla kisasta ulosäänestetty tosi-tv-julkkis Sergey Hilman, jonka julkaisussa kerrotaan monista kivoista ja vähemmän kivoista asioista, joita pudonneet kokivat odotelleessaan kisan loppumista.

Näin uutisoitiin, kun oli Sergein vuoro tippua kisasta:

Sergey Hilman putosi Selviytyjistä, häntä puukotettiin selkään

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Survivor: resort edition. tää oli parasta aikaa. ja nää tyypit 💘

kertoo Sergei

Tätä kaikkea Pinja ja muut ulosäänestetyt pääsivät kokemaan majoituksessa, kun he odottivat kisan loppumista

Kuvia katsoessa ja Sergein Stories-osion tietoja katsellessa voi nähdä miltä kylässä, jossa putoajat viettivät aikaa, näytti. Allasalue vaikuttaa suurelta ja rantabaarissakin on vietetty aikaa.

Pinja kertoo mitä hän pääsi tekemään kylässä Sergein avustuksella:

”Puhuttiin Sergein kanssa kaikki selviytyjät draama läpi ja sit aloin nauttii saaren jälkeisestä elämästä. Sergei näytti mulle lähi ostoskeskuksen ja käytti pitkällä kävelyllä.”

Sergei oli ehtinyt kiertämään kylää jo oikein kunnolla:

”Mä olin matkaoppaana, koska oon kiertänyt koko kylän 2 päivässä 17 kertaa.”

Kaikki vaikutti mukavalta, mutta muutama jakso aiemmin ulosäänestetyn Alina Voronkovan kommentin perusteella majoituksessa oli myös pelättävää:

”🥹❤️en kyl ikinä unohda sitä käärmettä mikä luikerteli menemään tuolla resortilla 🫠💀”

”OMG TOTTA”, vastaa Sergei.

Kisaa on jäljellä enää muutama päivä

Selviytyjät Suomi 2023 -kisassa on mukana vielä neljä kilpailijaa ja he ovat painija Rami Hietaniemi, sometähti ja fitness-vaikuttaja Sonja Aiello, laulaja ja tangokuninkaaksi vuonna 2014 valittu Teemu Roivainen sekä radiojuontaja ja näyttelijä Tytti Junna.

Pinja äänestettiin kisasta ulos, kun oli meneillään päivä 33. Kilpailua on jäljellä enää muutama päivä, koska se kestää kaiken kaikkiaan 37 vuorokautta.

Katso tulevana sunnuntaina kenet heimoneuvosto äänestää seuraavaksi putoajaksi, joka pääsee nauttimaan putoajien majoituspaikan ylellisyyksistä. Sen jälkeen on vielä kolme vaihtoehtoa, kuka voittaa koko kisan ja kuittaa siitä itselleen 30 000 euroa.

Kisassa on päästy jo pitkälle heimojen yhdistämisen jälkeen:

Selviytyjät Suomi – yllättävä äänestystulos hämmensi juuri ennen heimojen yhdistämistä

Vastaa