Tunteikas Juhannus Love Island saarella

Kirjoittajan kuva

By Tintti

Tunteilta ei vältytty juhannuksena Love Island Suomi tapahtumissa

Juhannusaattona 23.6 esitetyssä jaksosssa saarelaiset pääsivät rentoutumaan ja juhlimaan yhdessä. Illan aikana saarelaiset pelasivat Never have I ever -peliä, jossa osallistujat tekivät paljastuksia itsestään. ”En ole harrastanut seksiä koskaan saman sukupuolen kanssa” Elviira paljastaa ja jatkaa totuutta ottamalla omasta juomastaa kulauksen paljastamalla väitteen virheelliseksi. Illan aikana nähdään lisäksi salaisia suudelmia Sonjalla ja Samulla, jotka lähentyvät toisiaan. Ilta oli täynnä lämpöisiä tunteita ja ilta sujui kaikilla onnistuneesti.

Seuraava aamu alkaa Elviiran ja Pauluksen pienellä läheisyyden osoituksella. Pariskunta syleilee toisiaan lämpimästi ja hipsuttivat toistensa käsiä. Muut parit spekuloivat kovasti lähentyneen parin tilannetta ja pohtivat, ovatko Elviira ja Paulus jo mahdollisesti pussailleet. Myöhemmin pojat aamukeskustelussa tiedustelevatkin Paulukselta asiasta. ”Vähän vain halailtiin ja oltiin lähekkäin” Paulus toteaa ja kiistää alkuun pussailut. Muiden miehien tarkentavien kysymyksien jälkeen Paulus lopulta myöntyy kertomaan, että ensi suudelma Elviiran kanssa yöllä tapahtui. Uuden pariskunnan lähentyminen puhututtaa myös naisten puolella ja kaikki saarelaiset ovat erittäin iloisia uusista syntyneistä tunteista ja yllättävistä uutisista.

Nopeasti saarelaisille tiputetaan pommi tekstiviestillä:

”Saarelaiset. Tänään illalla on luvassa kauden ensimmäinen parinpudotus. Katsojat ovat saaneet Love Island Suomi äpissä äänestää suosikkiparejaa, ja vähiten ääniä saaneet parit ovat vaarassa pudota saarelta. #katsojienarmoilla, #jännittäväiltatulossa”

Uutinen tuo saarelle spekulaatiota ja ahdistusta. Jokaisen osallistujan pudotus ollut raskas ja nyt ensimmäistä kertaa putoaa kaksi yhtä aikaa. Osallistujat hakeutuvat pariensa luokse miettimään mennyttä aikaa. ”En ole vielä valmis lähtemään, mutta olen kaikkini täällä antanut” Sofia avautuu Villelle. Myös Joonas ja Isabella miettivät tilannettaan ja toteavat yhdessä, että parinvalinnassa he olisivat toistensa valittuja. Mikaela ja Eemil pohtivat, että heidän varmin mahdollisuus pelastautua pudotuksesta, on katsojien turvaan äänestäminen parin suhteen.

Juontaja Veronica Verho saapuu illalla saarelle ja parit pyydetään ulos tulipaikalle. Parin pudotuksessa Veronica kertoi saarelaisille sattuman varaisessa järjestyksessä turvaan äänestetyt parit, jotka olivat Isabella ja Jussi, Sonja ja Samu, Josefiina ja Niko, Elviira ja Paulus sekä Tiila ja Joonas. Pariskunnat Sofia ja Ville sekä Eemil ja Mikaela saivat katsojilta vähiten ääniä. Turvaan äänestetyt parit saivat vastuun äänestyksestä, kumman parin taipaleen haluavat jatkuvan. Keskustelua käytiin pudotusuhan alla olevien parien romanttisesta etenemisestä sekä yksilötasolla olevasta potentiaalista löytää rakkautta Love Islandilta.

”Molemmat parit ovat tehneet vilpittömästi töitä löytääkseen saarelta rakkauden. Ja uskomme, että heidän matka on niin pahasti kesken, että he vielä löytävät täältä sen mitä etsivät” Joonas perustelee yhtenäistä äänestystulosta. Lopuksi Joonas toteaa: ”Pari jolle mahdollisuus annetaan ovat Eemil ja Mikaela”. Tämän myötä Sofia ja Ville tippuivat ja pääsivät hyvästelemään muut ennen saarelta poistumista.

0 kommenttia artikkeliin ”Tunteikas Juhannus Love Island saarella”

Vastaa