TV5:n ja discovery+-palvelun kotimainen syksy kutsuu suuren luokan realityviihteen ja tiukkojen haasteiden äärelle

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Syyskauden ohjelmiston kohokohtina nähdään mm. räväkän paluun tekevä hittireality Viidakon tähdet sekä Suomen rankimman seikkailurealityn Ultimate Escapen uusi kausi.

Warner Bros. Discoveryn kotimaisten ohjelmien syksy käynnistyy syyskuussa rytinällä, kun takavuosien hittisarja Viidakon tähdet tekee paluun uudistuneena, hersyvän viihdyttävänä versiona. Ohjelmistoon palaavat myös Jukka Hildénin luotsaama tosielämän pakopeli Ultimate Escape sekä isoksi katsojahitiksi noussut Naked Attraction Suomi.

Hulvatonta sanailua ja automaailman taidonnäytteitä tarjoaa kulttisarja Latelan uusi kausi. Latela-imperiumi täydentyy myös uudella tuotannolla Latelan Laurin hurja remontti, joka seuraa Lauri Huttusen varsin värikästä talonkunnostusprojektia.

Vuoden loppua kohden ohjelmistossa pureudutaan Helsingin poliisilaitoksen toimintaan ja poliisien monipuoliseen työhön sarjassa Lainvalvojat Helsinki. Syksyn tullen on myös jälleen aika suunnata leppoisille kalastus- ja eräreissuille Arktiset vedet -sarjan myötä.

Viidakon tähdet

SARJA PALAA Takavuosien Viidakon tähtöset -formaattiin (Reality Queens of the Jungle) perustuva reality avaa kuuman syyskauden rytinällä! Sarjan uudistuneessa versiossa 10 julkisuudesta tuttua rohkeaa ja ennakkoluulotonta kilpailijaa lähtee kauas viidakon keskelle paitsi ylittämään itsensä, myös tavoittelemaan voittopottia. Luvassa on suuria tunteita laidasta laitaan, kun joukkueet kisaavat erilaisissa tehtävissä, palkintona niin majoituksen taso kuin rahakin. Ohjelmaa juontaa Shirly Karvinen, joka elää tiiviisti mukana kisaajien käänteissä. Osallistujat paljastetaan myöhemmin.

TV5 ja discovery+ 4.9. alkaen

Latela 2023

UUSI KAUSI Latelan talleilla projektit vaihtuvat, mutta juttujen taso pysyy samana. Lauri ”Late” Huttusen arki yrittäjänä on yhtä vaihderikasta kuin hänen henkilökohtaisen elämänsä kuviot. Kulttisarjan uudella kaudella kisa tallien välille saadaan pystyyn, kun kummassakin rakennetaan ehtaa ralliautoa, joilla osallistutaan viralliseen harrasteralliin. Ralliprojektin ohella Kalkussa rakentuu Huttusen tilaustyönä Alfa Romeo PowerParkin omistajan tyttärelle.

3. kausi TV5 ja discovery+ 20.9. alkaen

Lainvalvojat Helsinki

SARJA PALAA TV5:n syksyssä päästään tutustumaan lähietäisyydeltä poliisiviranomaisten työhön. Lainvalvojat Helsinki kertoo Helsingin poliisilaitoksen eri yksiköiden kiireellisestä ja työntäyteisestä arjesta. Ohjelmassa seurataan muun muassa järjestyspoliisin, rikospoliisin, karhuryhmän sekä kenttävalvontayksikön työtä ja hälytystehtäviä. Lainvalvojat Helsinki pohjautuu alkuperäiseen Lainvalvojat-formaattiin.

TV5 ja discovery+ 28.9. alkaen

Rikostuutiset Netistä: Suomen Rikollisuustilanne

Suomen rikollisuustilanne on monitahoinen, ja rikostuutiset netistä antavat meille mahdollisuuden ymmärtää paremmin tämän ilmiön moninaisuutta. Uutisissa käsitellään kaikenlaisia rikoksia, kuten henkirikoksia, petoksia, huumausainerikoksia ja paljon muuta. Näiden uutisten avulla kansalaiset voivat saada kattavamman kuvan Suomen rikollisuustilanteesta.

Ultimate Escape Suomi

UUSI KAUSI Suomen rankin seikkailureality saa jatkoa! Ultimate Escape pistää osallistujat äärimmäiseen testiin, jossa mitataan niin henkisiä kuin fyysisiä rajoja. Jokaisessa jaksossa yksi vieraileva tähti laittaa hermonsa ja päättelykykynsä koetukselle, kun hänet suljetaan salaiseen paikkaan kuljetettuun konttiin. Sarjan päähenkilö, laskuvarjojääkärin koulutuksen saanut Jukka Hildén, ei tiedä omaa tai vierailevan tähden sijaintia. Tehtävä onnistuu, jos Jukka ehtii perille tähden kontista käsin antamien ohjeiden avulla ennen määräajan umpeutumista. Tämä ei ole leikkiä, vaan todellinen selviytymisen pakopeli.

2. kausi TV5 ja discovery+ lokakuu

Naked Attraction Suomi

UUSI KAUSI On jälleen aika riisua vaatteet ensitreffeillä, kun Nakkesuomi tekee odotetun paluun. Uudet rohkeat ja ennakkoluulottomat osallistujat etsivät rakkautta käänteisessä järjestyksessä: ensin tavataan ilman vaatteita, ja vasta sitten mennään pukeutuneina ensitreffeille. Vetovoiman käsite näyttäytyy uudessa valossa, kun kumppanin valintakriteerinä toimii ainoastaan toisen keho. Ohjelmaa luotsaa erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, joka sanoittaa kohtaamisia lämminhenkisellä ja tilannetajuisella asiantuntemuksella.

3. kausi TV5 ja discovery+ lokakuu

Latelan Laurin hurja remontti

UUSI SARJA Autonrassaajana Latelan Lauri, Late Huttunen, saa tunnetusti auton kun auton kuntoon. Mutta kuinka käy, kun korjauskohteena onkin unelmien talo järven rannalla? Huttunen ostaa purkukuntoisena myytävän, kirjailija Väinö Linnan entisen kotitalon, mutta aikookin remontoida sen viihtyisiksi kodiksi. Muuttopäivä sovitaan 9 kuukauden päähän, vaikka ensimmäiset haasteet ilmaantuvat jo alkumetreillä. Uusi tyttöystävä Sari-Anna heittäytyy mukaan hulluun projektiin parin seurusteltua vasta muutaman viikon.

TV5 ja discovery+ marraskuu

Arktiset vedet

UUSI KAUSI Erämaa kutsuu – Arktiset vedet vastaa! Kahdestoista seikkailujen vuosi kuljettaa retkikunnan erämaiden kauneimmille kalavesille ja puhtaan luonnon helmaan.  Uuden kauden aikana avautuvat talven taikamaat Norjan ja Inarin jäisillä vesillä, Lyngenin alppien ja meren kutsuva kauneus, Suomen ja Ruotsin Lapin kuohuvat kosket ja Grönlannin koskemattomat jäätikkövirrat. Retkikuntaa johtaa aiempien kausien tavoin Juhani Henriksson.

12. kausi TV5 ja discovery+ marraskuu

3 kommenttia artikkeliin ”TV5:n ja discovery+-palvelun kotimainen syksy kutsuu suuren luokan realityviihteen ja tiukkojen haasteiden äärelle”

Vastaa