Viidakon tähdet palaa uudistuneena TV5:lle ja discovery+-palveluun – he ovat mukana!

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Suuren luokan viihdetuotanto Viidakon tähdet vie 10 tunnettua suomalaista tropiikkiin ainutlaatuiseen seikkailuun Shirly Karvisen johdolla.

Tv-syksyn kuuma puheenaihe Viidakon tähdet käynnistää TV5:n ja discovery+-palvelun syyskauden isosti 4. syyskuuta! Takavuosien Viidakon tähtöset -menestysformaattiin (Reality Queens of the Jungle) perustuva sarja palaa ruutuun uudistuneena, hersyvän viihdyttävänä versiona.

Päivitetyn hittirealityn isoin muutos on se, että puolet kisaajista ovat nyt miehiä. Viidakon tähtinä nähdään toimittaja-kirjailija Mona Bling, somevaikuttaja Joni Hesselgren, artisti Jaanika ”Janely” Leino, tubettaja Jesse Sarkkinen, DJ ja tosi-tv-veteraani Amanda Harkimo, malli ja mediapersoona Kelly Kalonji, sisällöntuottaja Ibrahim ”Iba” Manza, tosi-tv-tähti Henrik ”Henkka” Mykrä sekä mediapersoonat Iida Ketola ja Jeffrey Lawman. Juontajana toimii Shirly Karvinen, joka elää tiiviisti mukana sarjan käänteissä.

Rohkeat ja ennakkoluulottomat kisaajat suuntaavat Thaimaan viidakkoon keskelle ei mitään, jossa heidät jaetaan kahteen joukkueeseen. Viidakkoelämää rytmittävät erilaiset jännittävät kilpailut. Panoksena on majapaikka joko luuseri- tai luksusleirissä sekä vähitellen kasvava rahapotti, jonka voittaa lopulta vain yksi.

Viidakossa pärjää ainoastaan luottamalla itseensä sekä hakemalla tukea muista kisaajista. Kaukana kotoa ja vailla omia tukirakenteita ja muureja jokainen osallistuja löytää itsensä uudella tavalla. Ohjelman ydin ja suurin voimavara ovatkin kilpailijoiden erilaiset persoonat ja henkilökohtaiset tarinat. Niistä rakentuu ainutlaatuinen ja viihdyttävä matka 2020-luvun vaikuttajien maailmaan. Keskiössä ovat ennen kaikkea ihmiset, jotka uskaltavat kasvaa ja heittäytyä täysillä viidakon ja seikkailun vietäviksi.

Kilpailijat laittavat itsensä likoon tavalla, jota suomalaisessa realityohjelmassa ei ole totuttu näkemään. Kaikki päättyy lopputulokseen, jota kukaan ei osaa edes aavistaa. Sarjan Warner Bros. Discoverylle tuottaa Warner Bros. Television International Finland.

Mona Bling

Rempseä ja sanavalmis Mona on todellinen median moniosaaja: toimittaja, kirjailija, podcast-juontaja ja malli. Muoti on lähellä Monan sydäntä, ja tyylitaituri inspiroi somessa seuraajiaan vaatevalinnoillaan. Suomalainen LGBTQ+-pioneeri, transtaustainen Mona on taistellut vuosia sateenkaari-ihmisten oikeuksien puolesta. Yksi Monan vahvuuksista Viidakon tähdissä on kiinnostus älypeleihin.

Joni Hesselgren

Avoin ja pidättelemätön Joni ei jää hiljaiseksi missään, ei siis viidakossakaan. Hänet tunnetaan tubettajana värikkäistä, kohahduttavista ”rant-videoistaan”. Nyt Joni on valmis kääntämään uuden sivun elämässään. Joni uskoo, että kokemukset viidakon keskellä siivittävät hänet kohti loisteliasta tulevaisuutta, mieluiten ilman ötököitä.

Jaanika ”Janely” Leino

Karismaattinen laulaja-lauluntekijä Janely ei jää viidakossa seinäruusuksi. Hänellä on kokemusta esiintymisestä erilaisilla lavoilla, mutta nyt on toisenlainen keikka tiedossa. Viidakon yleisö koostuu vain ötököistä, ja ne aiheuttavat Janelyssa lähinnä kauhua. Onneksi hän voi entisenä kilpauimarina kroolata karkuun ötökkävapaalle vyöhykkeelle ulapalle.

Jesse Sarkkinen

Sosiaalisesta mediasta tuttu sanavalmis tubettaja Jesse tavoittelee viidakosta kokemusta oman mukavuusalueen ulkopuolelta. Jesse lupaa olla tiimipelaaja, eikä aio valittaa mistään. Fyysisesti hyväkuntoisen Jessen urheilutausta on hänelle etu, mutta miten käy, kun vähitellen hiipivä univaje alkaa vaivata miestä?

Amanda Harkimo

Tähdistä kokenein, tositv-kentän kova – ehkä jopa kovin – kisaaja Amanda aikoo murtaa itseensä kohdistuvia ennakkoluuloja. Harkimoiden mahtisuvun jäsen on aloittanut dj-keikat 16-vuotiaana, ja keikkoja kertyy yhä vuosittain satoja. Viidakossa Amandan monipuolinen liikuntatausta ja monissa liemissä kehittyneet strategiointitaidot testataan toden teolla.

Henrik ”Henkka” Mykrä

Henrik ”Henkka” Mykrä on paljon muutakin kuin niin sanottu turha julkkis. Aiemmin kyseenalaista mainetta niittänyt tositv-tähti on valmis näyttämäään uuden, vakavamman ja kypsemmän puolen itsestään. Tuore isä lähtee viidakkoon päättäväisenä ja uskoo nuoruusvuosien urheilutaustan siivittävän hänet voitosta toiseen.

Kelly Kalonji

Päättäväinen Kelly on tuttu sekä realitysarjoista että kauneuskilpailuista. Kellyn suunnannäyttäjinä elämässä ovat erityisesti sosiaalinen oikeus ja usko. Viidakkoon Kelly lähtee voittamaan, mutta myös murtamaan ensimmäisen pudotuksen kirousta, joka yleensä päättää hänen matkansa heti alkuun. Isoin huoli viidakossa liittyy ruokailuun, onhan Kellyllä omien sanojensa mukaan ällöfobia.

Ibrahim ”Iba” Manza

Iba on rehellinen, aito ja tyylikäs Z-sukupolven edustaja ja Molybros-kollektiivin toinen puolisko. Molybros on pääosin humoristista, mutta myös vakavampaa yhteiskunnallista sisältöä eri media-alustoille tuottava duo. Iba uskoo, että vahva jalkapallotausta auttaa häntä pitämään katseen pallossa matkalla kohti Viidakon tähtien voittoa.

Iida Ketola

Iida oli mukana jo alkuperäisessä Viidakon tähtöset -sarjassa. Tämä monessa ohjelmassa keitetty mediapersoona on tullut nyt voittamaan kisan. Vaikka Iida on viettänyt viime vuodet mediassa hiljaiseloa, on salilla tullut käytyä niin usein kuin oman pihapiirin eläinten hoitamiselta ehtii. Iidan suurin huoli viidakkoelämään liittyen onkin miten selvitä koti-ikävästä.

Jeffrey Lawman

Rauhallinen Jeffrey on noussut jääkiekkoilijasta tositv-julkkikseksi ja sittemmin vaikuttajaksi. Viidakossa käytävien kisojen myötä viileän ulkokuoren alta puskee esiin aimo annos temperamenttia. Jeffrey on varustettu vahvalla fysiikalla, ja nähtäväksi jää, missä määrin jääkiekkotaustasta on hyötyä kilpailun tuoksinnassa.

7 kommenttia artikkeliin ”Viidakon tähdet palaa uudistuneena TV5:lle ja discovery+-palveluun – he ovat mukana!”

Vastaa