Vain elämää -artistit on paljastettu – mukana odotettu ysäritähti

Kirjoittajan kuva

By Tuija

Vain elämää -ohjelmaa on taas alettu kuvaamaan jälleen kerran Hirvensalmen Satulinnassa. Tämän 15. kauden artistit on nyt paljastettu ja mukana on monta odotettua ja muutama yllättäväkin artisti. Yksi heistä on varmasti monen ysärifanin odottama ysäritähti Waldo eli Marko Reijonen.

Tässä alla on upotus, josta näet kuvan kaikista uuden Vain elämää -ohjelman osallistujista.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Näin Vain elämää -ohjelman omalla Instagram-tilillä kerrotaan uuden kauden käynnistämisestä:

– Rumpujen pärinää 🥁 Hirvensalmi kutsuu tänään näitä kahdeksaa artistia – lämpimästi tervetuloa Satulinnaan Waldo, Eini, Hanna Pakarinen, Jussi Rainio, Costello Hautamäki, Marko Hietala, Ilta ja Roope Salminen 🎙️😍

– Tervetuloa myös TEILLE arvon katsojat ❤️ Kenen päivää aloit jo fiilistellä ja mitä biisejä odotat kuultavaksi? 😍

Mukana uudella kaudella ovat siis Waldon lisäksi Suomen ensimmäisen Idols-kilpailun vuonna 2004 voittanut Hanna Pakarinen, Nightwish-yhtyeen entisenä pitkäaikaisena jäsenenä toiminut Marko Hietala, Cheekin ”Sillat”-kappaleesta alun perin tutuksi tullut laulaja Ilta, Neon 2 -yhtyeen Jussi Rainio, Koirat -yhtyeen laulaja Roope Salminen, iskelmälaulaja Eini ja Popeda-yhtyeen Costello Hautamäki.

Waldo’s People oli 90-luvun yksi suosituimmista suomalaisista elektronista tanssimusiikkia soittava bändi

Waldo on Waldo’s People -bändin solisti ja bändin parasta aikaa elettiin 90-luvulla, jolloin bändin kappale ”U Drive Me Crazy” pääsi mukaan ensimmäisenä suomalaisena kappaleena musiikkitelevisio MTV:n pohjoismaiseen versioon. Kappaleen musiikkivideo soi siellä säännöllisesti.

Yhtye teki paluun vuonna 2008 ja julkaisi samalla uuden singlen ”Back Again”. Waldo’s People on myös edustanut Suomea euroviisuissa vuonna 2009 kappaleella ”Lose Control”.

Waldon eli Marko Reijosen isä oli Heikki ”Hessu” Reijonen, joka toi Suomeen vierailemaan monia kuuluisuuksia, kuten Kauniit ja rohkeat -sarjan tähtiä ja yhdysvaltalaisnäyttelijä David Hasselhoffin.

Waldo on julkaissut Vain elämää -ohjelmaan osallistumiseen liittyvän julkaisun, jonka hän aloittaa näin:

– Hitto mua jännittää, tästä tulee mahtava reissu❤️

– En malta oottaa et pääsen tutustuu näihin kaikkiin huipputyyppeihin. Sain itelleni kaikilta tosi mieluisat biisit ja ootan vaan et pääsen vetää ne teille!

Vain elämää -ohjelman 15. tuotantokausi alkaa syksyllä Nelosella.

Vastaa