Viidakon tähtöset: Ibrahim ”Iba” Manza

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Iba on rehellinen, aito ja tyylikäs Z-sukupolven edustaja ja Molybros-kollektiivin toinen puolisko. Molybros on pääosin humoristista, mutta myös vakavampaa yhteiskunnallista sisältöä eri media-alustoille tuottava duo. Iba uskoo, että vahva jalkapallotausta auttaa häntä pitämään katseen pallossa matkalla kohti Viidakon tähtien voittoa.

Iba reissasi juuri menneellä viikolla Marbellassa….

Vantaalaiset Ibrahim ”Iba” Manza, 20, ja Abdirahman Keinaan, 20, ovat tykittäneet YouTube-videoita jo seitemän vuoden ajan. Kaverusten läpimurto koitti viime vuonna, kun heidän laatupätkänsä alkoivat levitä viraaleiksi.

MolyBros nousi tunnetuksi vuonna 2019 videosarjallaan ”Paljon SUN OUTFIT maksaa?”, jossa he kysyivät ohikulkijoilta, kuinka paljon näiden vaatteet maksoivat. Videosarja sai suuren suosion, ja MolyBrosin kanava kasvoi nopeasti. MolyBros oli ehdolla Tubeconissa vuonna 2022 kahdessa eri kategoriassa: vuoden muotivaikuttaja ja vuoden video, joista he voittivat jälkimmäisen.

MolyBros jakoi palkinnon Emma Gaalassa vuoden 2022 rap/r&b-kategoriassa. He ovat myös osallistuneet Good Luck Guys -nimiseen tosi-tv-ohjelmaan, joka kuvattiin Thaimaassa ja joka esitettiin Amazon Prime Video -palvelussa tammikuussa 2023. MolyBros on esiintynyt myös Melkein Mensa -televisio-ohjelmassa sekä Ota rahat ja juokse -ohjelmassa.

MolyBrosin videoilla on vankka fanikunta. He ovat onnistuneet luomaan itselleen vahvan brändin YouTube-alustalla ja ovat laajentaneet toimintaansa myös muille sosiaalisen median alustoille.

Vastaa