Viidakon tähtöset: Iida Ketola

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Iida oli mukana jo alkuperäisessä Viidakon tähtöset -sarjassa. Tämä monessa ohjelmassa keitetty mediapersoona on tullut nyt voittamaan kisan. Vaikka Iida on viettänyt viime vuodet mediassa hiljaiseloa, on salilla tullut käytyä niin usein kuin oman pihapiirin eläinten hoitamiselta ehtii. Iidan suurin huoli viidakkoelämään liittyen onkin miten selvitä koti-ikävästä.

Tästä reissusta Iida vähän avasi Instassaan:

Kävin tuossa taannoin vähän lomailemassa, voit sitten syksymmällä katsoa telkkarista et miten meni. 🌞

Parhaat lomat on muuten sellaisia, joissa on niin hauskaa seuraa et sulle yhtäkkii selvii et omaan nauruunsa tukehtuminen voi ihan oikeesti olla mahdollista. Tää meinas tapahtua useasti @hesselgrenjoni n seurassa. Tähänkin kuvaa liittyy yks sellanen muisto, ku näytin tätä kuvaa Jonille sillee ”kato miten hienon kuvan @henrik_mykra musta otti!”. Joni katto kuvaa hetken ja sit täysin tyynesti: ”Okei, mut miten Henkka piilotti sen stondiksen ku se tota otti?” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Iida ja Tabutalk…

Iida Annastiina Ketola-Korppila (s. 1990) on suomalainen mediapersoona, kampaamoyrittäjä ja radiojuontaja.

Iida Ketolan ura alkoi kesäkuussa 2009, kun hän toimi MTV:n Rantalentis-ohjelman juontajana. Syksyllä 2009 hän osallistui Subin Big Brother -ohjelmaan. Tämän jälkeen hän on esiintynyt useissa televisioformaateissa ja ollut monen lehden kannessa.

Vuonna 2012 Ketola osallistui Viidakon tähtöset -sarjan ensimmäiselle tuotantokaudelle. Hän on myös osallistunut julkkiksena Kaksi julkkista ja yhdet häät -ohjelmaan vuonna 2013 sekä Starat lastenvahteina -ohjelmaan. Ketola esiintyy myös Ratkaisematon tapaus Suomi -tv-sarjassa, jossa hän kertoo joutuneensa taksinkuljettajan raiskaamaksi kotimatkallaan joulukuussa 2019.

Ketola meni naimisiin mediapersoona Renne Korppilan kanssa vappuna 2016. Pari erosi vuonna 2021. Vuonna 2015 he tekivät yhdessä aamuradioshow’ta NRJ:llä, ja elokuussa 2016 he alkoivat juontaa uutta ohjelmaa Sanoman radiokanavien suoratoistopalvelu Suplassa.

Vastaa